K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eikös se siinä yhdessä livessä ollut Damonin kuvattavana toki toisessa livessä on voinut viettää kumppaninsa kanssa aikaa tai sit ollut ihan kipeänä
Tais olla oikeasti kipeänä kun muutkin oli ja Kris oli siihen liveen liittynyt omalla instatilillään eli seurasi sitä silti. :D Mutta se oli kyllä muutamilla videoilla aina siellä ulko-ovella menossa tai tulossa kun muut hengasi olohuoneessa.
 
vierailija
Just mietin kuinkas monta liveä ne piti mutta en muista. Mutta olihan niitä useita, se oli ihanaa aikaa! Krisistä ei oo kyl muistikuvia ollenkaan, taisin olla jancen lumoissa.
Muistan sen Janin bolognese risotto -liven, sen missä B teki kanaa ja sen missä ne teki yhdessä keittoa ja olivat kipeänä. Oisko Kris ollut siinä ekassa risottolivessä siellä olkkarin puolella ja kaksi muuta kertaa pois?
 
vierailija
Mun on vaikee kuvitella että näissä on mitään syvällisempää. Todennäköisesti NM:n kanssa vaan yhdessä nauravat näille jutuille koska Käärijä on hahmo
Jep, eiköhän tyttiksellä ollut jo ekaa kertaa tavatessa tiedossa se, että K on lavalla kova flirttailemaan miesten kanssa. Ei tullut yllätyksenä se. Jotenkin vaan huvittaa K:n mies showt, koska lavan ulkopuolella häntä kiinnostaa naiset. On selvästi meloni mies.
 
vierailija
Bolognese risotto oli live, samoin se missä jure teroitti veitsiä ja nace lauloi (tää oli erittäin vahva jance-live 🥰). Missä näistä bojan sanoi krisin olevan mallina? Ja mikäs se soppalive oli?
 
vierailija
Bolognese risotto oli live, samoin se missä jure teroitti veitsiä ja nace lauloi (tää oli erittäin vahva jance-live ). Missä näistä bojan sanoi krisin olevan mallina? Ja mikäs se soppalive oli?
Muistaakseni tämä oli ihan stooreissa tullut kyllä
 

Yhteistyössä