K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Juu, kyllä B tietää mitä tekee, helppoa näyttää olevan tietyn porukan höynäyttäminen
Mä en usko tähän hönäyttämis teoriaan pätkääkään. B vaan nyt sattumoisin tykkää antaa lämpimiä halauksia kavereilleen ja katsoo heitä koiranpentu ilmeellään. En yhtään ihmettele, että Bokris shippikin on niin suosittua, koska kyllähän noi B:n katseet Krisiä kohtaan voi tulkita romanttiseksi rakkaudeksi. Martinia B vasta lämpimästi katsoikin. Silti tästä huolimatta uskon että B on hetero.
 
vierailija
Ei ole samaa, aika sokea täytyy olla, jos ei näissä näe eroa K:hon nyt vaikka näistä ruissin videoista
Mä en kyllä näissä ruissin videoissa huomaa mitään lääpällään olemista vaikka näenkin tosi onnellisen bojanin. Ja koko bändin, kaikki vaikuttavat olevan ihan erityisen iloisia, jopa kris on joka otoksessa yhtä hymyä! Viisukuvissa boitsu vaikuttaa ihastuneelta, mutta nyt vain onnelliselta (tyhmää sanoa "vain" kun onnellisuus sellaisenaan on tietysti tärkeää, mutta en huomaa mitään vastaavaa kuin vuosi sitten). Ihanat, lämpimät välit tietenkin.
 
vierailija
Ei ole samaa, aika sokea täytyy olla, jos ei näissä näe eroa K:hon nyt vaikka näistä ruissin videoista
Mö näen kyllä eroa mutta en ilmeisesti samalla tavalla kuin sinä. Musta Bojanissa näkyy sellainen rauhallinen onni, melkeinpä seesteisyys, sen lavahalauksen jälkeen. Sen sijaan vaikka Damonin kanssa videoissa ja kuvissa oli enemmän sellasta kiimakollimenoa.
 

Yhteistyössä