K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Vois myös muistaa että kaikki jutut mitä nähdään julkisuudessa ei välttämättä kerro oikeasta kiinnostuksesta mitään. Niinhän se Kärtsääkin kovasti kiinnostaa julkisesti kiehnätä eri miesten kanssa mutta kuitenkin yksityiselämässä on koko ajan ollut se gf
Tätä joskus ihmettelen kun jotkut tuntuu niputtavan heidät yhteen. Että heteroita ”ne” on. Jos K on hetero, se ei tarkoita automaattisesti että B:kin olisi. Arvaisin että K on, B ei. Toki biseksuaalisuuskin on mahdollista, eli teoriassa kummankaan ei tietysti tarvitse olla hetero, vaikka seurustelisivat naisen kanssa.
 
vierailija
K laittoi paljon instaan noita bromanceklippejä, myös sen missä tuijottaa rakastuneena telkkaria kun Joksuilla oli semissä esiintyminen ja kuvstekstinä oli ”bojan ”. Kaikki ne poikkis, eat me, ym kommentit oli Kärtsän suusta, ei Bojanin.
Eli se bromance lähti Kärtsästä. Mua huvittavaa ajatella, miten K:n gf on kuvannut osan noista videoista.
 
vierailija
Tämä tuntuu unohtuvan ihmisiltä. Moni artisti on kertonut että heillä on alter ego, jonka kautta he uskaltavat kokeilla asioita tai rikkoa rajoja jne. Se alter ego saattaa olla artistin vastakohta. Beyonce ja Eminem ovat ainakin puhuneet tästä.
Ja mä en ole koskaan ymmärtänyt tätä. Yksi ja sama ihminen on kyseessä. Jos koet samassa kehossa useampia persoonia, sille lienee joku nimitys.
 
vierailija
tuo on joksujen oma twitter

ja kai sä nyt ymmärrät ettei nämä useat twiitit ole edes ainoita? oli jotain kuviakin missä b itse oli ja niissä tekstejä jotka viittas Noaan, b:n omassa instassa jnejne. Haastatteluissakin tuli esiin
Ja Reko ei mielestäsi voinut olla paikalla kun twiittasivat noita? Ne muutkin jutut oli ihan ilmiselvää läppää. En siis väitä etteikö B olisi voinut ihailla Noaa myös, varmaan ihailikin, mutta läppää se oli kuitenkin.
 
vierailija
B näytti Liverpoolin aikaan ihan pikkupojalta, teiniltä. Miksi joku Noa olisi hänestä kiinnostunut, kun tarjolla oli paljon aikuisempia, komeampia ja charmantimpia nuoria miehiä?
Jos siis olisi halunnut ruveta pelaamaan jonkun kanssa.
Anteeksi tulen perässä, mutta kuka olisi kiinnostunut Noasta, oikeesti. Joo, nätti on, mutta muuten niin tehty, kaikki mietitty etukäteen.
 
vierailija
Vähän katkera kommentti sulta, koska Espanja päätyi sijalle 17. Vähän harmittaa miten alennat B:tä kommentillasi, koska hyvin hän on voinut käydä jutustelemassa muidenkin ehdokkaiden kanssa finaalin aikana ja varmaan niin tekikin.
Sulta meni sitten kommentin pointti ohi… (Jos olisin ollut sijoituksen kanssa oikeassa, oonkohan nähnyt jossain sit vain toiset pisteet, juryn tai yleisön)
 
vierailija
Ja Reko ei mielestäsi voinut olla paikalla kun twiittasivat noita? Ne muutkin jutut oli ihan ilmiselvää läppää. En siis väitä etteikö B olisi voinut ihailla Noaa myös, varmaan ihailikin, mutta läppää se oli kuitenkin.

Ihan varmasti oli läppää kun nainen on kuin huippumalli, lahjakas, suosittu ja nuori.
 

Yhteistyössä