K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tai sitten B ja D on se pari ja paita on sama tai voihan se olla Krisiltä ja huhut vahvistuu Kris ja D suhde epäilyn osalta
Alunperin mäkin ajattelin että B ja D voisivat olla. Mutta eivät ole kuitenkaan olleet niin paljon yhdessä nyt B:n lomien aikaan että en usko että ovat. Ja D liikkuu milloin kenenkin miehen kanssa, en tiedä onko kaikki ihan vaan ystäviä vai onko jonkun kanssa jotain muutakin. Varmaan B:n kanssa ainakin ystäviä vaan, tai sitten oli jotain vireillä mutta ei jatkunut sen pidempään.
 
vierailija
Olen aina miettinyt, että miten tämä ”pakottaminen” käytännössä tapahtuu? Joku palstalainen pakottaa B:n ja S:n pussaamaan aseella uhaten?
Tarkoittaa varmaan sitä että me pakotetaan näitä juttuja jonkun mieleen ja sitten hän ei voikaan lakata ajattelemasta miten S ja B panevat menemään Kroatiassa ja lentokoneessa ja makkarissa ja keittiössä ja ties missä asennossa.
 
vierailija
Mä en ole koskaan nähnyt Bojania hyvännäköisenä. Söpö toki on. Pakko kuitenkin sen verran vastata, että ihan terveeltä hän näyttää. Ei millään tavoin alipainoiselta. Noi paino jutut saisi jo unohtaa, mutta niiden tarkoitus onkin varmaan ärsyttää.
Bojan on niin upea. Näen hänessä maskuliini- ja feminisyyttä. Kiehtova yhdistelmä. Ihanaa kun Bojan on kuvioissa. Ja kohta Suomessa.
💕💕💕💕
 

Yhteistyössä