K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En tästä tiedä, mutta kyllä mäkin ihaillen katson, jos esim. työkaverilla on joku näyttävä ominaisuus. Katson salaa ehkä, en koske.
Mäkin vaan katson työkavereitten näyttävyyksiä mutta parhaiden kavereitten sellaisia voin kosketellakin. Sehän onkin joksuilla hyvin hanskassa kun työkaverit on niitä bestiksiä ja työkin on sellaista että sen puitteissa ne koskettelut ei haittaa ollenkaan.
 
vierailija
Sama. En pysty kuuntelemaan sitä biisiä, vaan on pakko pistää pois ensi tahtien jälkeen, koska hämää se laulu siinä, kun odotin, että tulee sen jatkot-kot-kot tyyppistä musaa ja sit onkin tuollaista hempeää.
Mutta odotan vielä millainen itse kokonaisuus on, ja ovatko nuo osuudet todellakin samassa kappaleessa ja miten, ennen kuin tuomitsen. Voihan se olla että en nyt vain käsitä taaskaan, mitä sieltä tulee.
Saksalaisia on jo kommentoinu, että Kot tarkoittaa kirjaimellisesti 'shit' heidän kielessään. Ottikohan K huomiion
 
vierailija
Ei seksuaalisuus ole mitään yksittäisen ruumiinosan fetissoimista.
Kuka niin on tehnyt? Sitäpaitsi yrität taas tehdä sellaisista kommenteista seksuaalisia, joissa sitä ei välttämättä edes ole. Halu katsella tai koskea toista ihmistä voi kumpua myös toisenlaista tarpeista kuin seksuaalisista. Ihan vaikka siitä, että haluaa ihastella estetiikkaa. Toisen hiuksia voi koskea myös muullakin tavoin kuin eroottisesti.
 

Yhteistyössä