Jyväskylästä kaveri

Löytyisikö kaveria vajaat 3v pojalle ja tämän 30v äidille. Lisäksi meillä on nelikuinen tyttö, joka ei tosin vielä seuraa osaa kaivata.

Poika on vähän hitaasti lämpeävä ja arastelee isoja lapsijoukkoja (esim. puistossa) mutta ilahtuu valtavasti kavereista joihin on saanut rauhassa tutustua. Äitikin on jonkin verran samaa laatua ;)

Asumme Mäki-Matin alueella.
 
Olen 34-vuotias äiti, joka viettää päivät 5 kuukautisen poikansa kanssa. Olisi todella mukavaa löytää joku, jonka kanssa voisi suunnitella yhteistä tekemistä arjen rutiineja piristämään. Tykkään käydä mm. pitkillä vaunulenkeillä, kirppiksillä, shoppailemassa tai vaikkapa vain turista teekupposen äärellä. Minut saa yllättää positiivisesti laittamalla yv:tä tai kirjoittamalla spostiini keppi2005@hotmail.com, joka toimii myös meseosoitteenani. Mistä löytyisi oikeita ystäviä?
 
Täällä myös etsitään ystävää. Asutaan Aittorinteellä päin. Esikois tyttö on kohta 7 viikon ja äidillä ikää on 25v. Olisi kiva käydä vaunuilemassa ja jakaa ajatuksia s.postin kautta :) Tunnen vähän lapsiperheitä ja hekin asuvat kaukana.
Maili: onesa@wippies.com
 

Yhteistyössä