Jyväskylässä synnyttäneet!!!

  • Viestiketjun aloittaja äiti30
  • Ensimmäinen viesti
äiti30
Kommentoisitteko millainen paikka saattaa pieni maailmaan? Ja kommentteja myös, jos joku on synnyttänyt polikliinisesti! Menemme lokakuussa sinne iltatähden tekoon, jos kaikki menee hyvin. Aiemmat kokemukset muualta Suomesta.
 
Jyväskylässä synnytin kuukausi sitten ja pelkkää positiivista sanottavaa on.
Henkilökunta mukavaa ja asiansa osaavaa sekä synnytyspuolella että osastolla.
Eri vaihtoehtoja synnyttämiseen tarjottiin ja kivunlievityksessä otettiin omat mielipiteet hyvin huomioon.
Synnytykseni oli pitkä ja tuskainen mutta olo koko ajan turvallinen ja peloton hyvän kätilön sekä synnytyslääkärin ansiosta(ja mieheni).
Mene hyvin ja avoimin mielin ja Onnea koitokseen!


 
K-s ks
Ei hyvää sanottavaa. Kätilö ja lääkäri tyrivät molemmat. Synnytykseni päättyi todella huonosti. Vauvan sykkeet olivat lähemmäs 200, verta tuli paljon eikä siinä ollut kummankaan mielestä mitään outoa. Silti oltiin vain lähdössä alakautta synnyttämään! Hätäsektioonhan se päättyi.
 
Olen synnyttänyt kolme lastani JKL:ssä, eikä ole muuta kuin positiivisia kokemuksia, niin synnärin kuin osaston puolelta. Yksi synnytyksistä ongelmallinen, siinäkin asiantuntevaa hlökuntaa, tukea ja apua.
 
Todella positiivinen kokemus! Henkilökunta aivan ihanaa vaikka useampi kätilö tuli tavattua vuoron vaihtumisen takia. Synnytyksessä mukana kätilö, kätilöopiskelija, osaston ylilääkäri ja erikoistuva lääkäri. Kaikki hirmu mukavia ja kannustavia. Ja osastolla ihana henkilökunta!
 
neljäs
Hyvä paikka, kannattaa yrittää päästä viitos osastolle, ku siellä ottavat vauvan yöllä hoitoon niin saa itekin nukuttua, jos on joutunu synnytyksen takia valvomaan paljon.
 
HildaHulda
Mulla on hyvä kokemus Jyväskylästä =) Mukava kätilö ja osastolla myös mukava henkilökunta. Kun oli jo toinen synnytys eivät kyseenalaisteneet mm. sitä että vauva oli koko sairaalassaoloajan vieressä ja kainalossa molemmat yöt. Eivät kyllä hirveästi kyselleetkään imetyksen sujumisesta tai muustakaan vauvan hoitoon liittyvästä, joten jos tuntuu että kaipaat tukea jossain niin ole aktiivinen!

Poliklinisen synntyksen olisimme saaneet muuten, mutta kun tyttö päätti syntyä jouluaattona. Halusivat pyhien takia pitää meitä sairaalassa, mutta sain kuitenkin jo tapaninpäivänä lähteä kotiin kun nätisti pyysin ;)

Päästäksesi keskustelelmaan poliklinisesta synnytyksestä, pyydä neuvolasta lähete sitä varten äitipolille. Saat ajan n. vk 37 keskusteluun lääkärin ja kätilön kanssa. Ei ole mikään kuulustelu, kunhan vaan kyselevät perustelusi ja tsekkaavat miten aiemmat synntykset ovat meneet ja ettei nykyisessä raskaudessa ole mitään riskitekijöitä. Lupa irtoaa sillä ehdolla, että vauva syntyy arkena ja päiväsaikaan, yöllä eivät kotiuta ja neuvolaan pitää viedä vauva näytille heti vuorokauden kuluttua.

Googlaa keski-suomen sairaanhoitopiiri, niin löydät alueen sairaalat
-> keskussairaala ja sieltä sitten synnytys ja naistentaudit.
 

Yhteistyössä