Juustokakun pakastaminen

Tein tuollaisen glögijuustokakun - josta tuli muuten sairaan hyvää - ja nyt tässä mietin, että kestääkö se hyvin pakastamista? Muuten en miettisi, mutta mitä sille glögikiilteelle käy vai käykö mitään?

Tuo ensimmäinen oli vasta testikappale, eikä viitsisi syödä sitä nyt kokonaan kun pitää jouluksi tehdä toinen :D Täytyy jonkinlainen itsekuri säilyttää..
 
Alkuperäinen kirjoittaja Pinkuli:
Glögikiille tod näk vetistyy sulaessaan eli valuu.. Itse juustokakku kestää yleensä pakastuksen ihan hyvin,eli jos haluaa tehdä etukäteen niin ilman kiillettä pakkaseen.
Ok, kiitos. Joo ajattelin että mitä teen tuolle jo valmiille testikappaleelle kun ei kaikkea tule kuitenkaan syötyä.. täytynee ilahduttaa sillä vaikka äitiä :)
 

Yhteistyössä