Joulutähdet 2005 kesäkuun pinoon

Hannamari 14.11 Vili Valentin**, Pirkkala
Parpapapa 1.12 Jami Aaro Jalmari, Siilinjärvi
lumikarpalo 2.12 Joel,**
Naakka 3.12 Sanni Tuulia**
Gerbera 4.12 Julius Weeti Elmeri***, Hyvinkää
MammaRiia2 4.12 Maria Hanna Almira****, Kiuruvesi
Hannele 5.12 Niilo Elmeri**, Tampere
JemiJassu 5.12 Juulia Lumi Linnea, Turku
Maria 5.12 Elina******
Hannele 5.12 Niilo Elmeri**, Tampere
jemma 6.12 Lisen Amanda***, Ahvenanmaa
mamma-83 7.12 Eino, Helsinki
smirgelaine 7.12 Sami Antero**, Espoo
Danjuska 10.12 Tatu Onni Oskari**, Oulainen
Metku 10.12 Atte Matias**, Jyväskylä,
MM-70 10.12 Topi Tapani***, Itä-Suomi
Neve05 10.12 Vera Fanny Margareta***, Porvoo
SippeSirkku 10.12. Viljami Onni Elmeri
koivunkäpy 11.12 Ville Valtteri***, Kontiolahti
nasuliino 11.12 Jone Topias*
Siiri-Miina 14.12 Jimi Juhani Waltteri
Kattinka 17.12 Otto Georg Valtteri***, Norja
Petra 18.12 Vanessa Marina*, Porvoo
Tigru78 18.12 Atte Eemeli**
Mammatuulia 19.12 Noel Luka Ariel*, Helsinki
siru2006 19.12 Otto**
Epeli 21.12 Lauri Artturi*
Kristiina 80 23.12 Sauli Otso**, Tampere
Tanskuliini 23.12 Veera-Elisa Matilda****, Helsinki
Jonna79 25.12 Wilhelmiina Valpuri**, Loviisa
Lillukka76 26.12 Onni Anssi Eemeli**, Savo
Niiskuneiti82 27.12 Joonas Mikael**, Varsinais-Suomi
Kaiza80 28.12 Matias Juhani**, Turku
taaperotx5 28.12 Janette Sofia*****, Tampere
Peppi85 29.12 Joonatan Antti Mikael**, Espoo
katbe 30.12 Juuso*, Salo
Naanu86 31.12 Onni Eemil Johannes*, Oulu
kuusikon äiti Elina ********
Ametisti 2.1 tyttö***
Tinttamooses7 2.1 Oskari***
Tiukuliini 3.1 Eetu*
jellona78 4.1 Miikka Henri Joonatan**, Mikkeli
Uneton 5.1. Peppi***
Taivaanvuohi 6.1 Anni Catriina**, Kittilä


Kaksplus -kerho:
Kerhot - Kaksplus
 
Ihanaa, kesäkuu ja niin kesäinen ilmakin ulkona :)

Harmittaa vaan, kun Rasmuksella on vesirokko ja aika pahana, niin ei sen kanssa kauheesti ulkona viittis olla :( Jo riittäis nää sairastelut meillä, toissa viikon J oli vesirokossa ja R:llä kurkunpääntulehdus, viime pe R:llä alkoi tää vesirokko ja on tähän asti koko ajan vaan pahentunut. Sunnuntaina näytti ihan kamalalta, näppyjä oli tullut yön aikana joku 100 lisää. Maanantaina ne näytti jo tulehtuneilta, sh neuvoi laittamaan bacibactia ja se on ehkä auttanut, ei ollut koko naama ihan punainen enää. Nyt on jo osa ruvella, mutta vielä viime yönä tuli lisää, tai ainakin tuli vesikelloja (korviin). Joonatanilla vesirokko meni tosi helpolla, näppyjäkään ei ollut niin paljoa, eikä kuumetta. R:llä oli kuumettakin parina päivänä.


On se aika reppana ollut :heart: Ei oo paikkaa, missä noita näppyjä EI olis. Niitä on korvissa, nenässä, huulissa, suussa, kurkussa yms. :|

Oon nyt joutunut olemaan sitten töistä vähän enemmän pois. Aloitin kesätyöt toukokuun alusta, samassa paikassa, missä olin viime kesänäkin. Ollaan vuorotellen oltu kotona Samin kanssa.

Meidän sijoitusrottakin sai poikasen, siis vaan yhden ja on ihme, että se on hengissä pysynyt! Ei kovinkaan paljoa ainakaan emolta maitoa tule, en usko, että yhtään. Ollaan sitä syötetty (annetaan tuttelia :D ). Nyt se on jo 9vrk vanha :heart:

Semmosta meille siis :whistle:

Mitäs teille muille? Tulkaa kirjoittelemaan! Koivunkäpy, Uneton, Danjuska, Jellona, Kaiza, Niiskuneiti, Siru, Lillukka, Metku, Tigru, Epeli, MM70, Gerbera yms.! :attn:
 
Öitä.

yöhommissa olen..joten voisin rivin pari kirjoittaa.. ettei ihan pino vetele viimosia. :O

Meillä on koiravauva perhe arki alkanut hyvin. perjantaina tulee jo 4vkoa täyteen yhteiseloa. Aivan mahtava yksilö, sosiaalinen ja sopeutuvainen mihin vaan. Sisäsiistiksi ollaan opeteltu ja mielestäni suhteellisen hyvin siinä onnistuttukin. yöt ovat menneet jo melkein kuivana. aamuyöstä päästetään pihalle niin tekee pissit ja kakan ehkä sit jatketaan unia. Aleksi on hoitanut aamuja hienosti ja päivällä myös.
toisiin koiriin ollaan vähän tutustuttu. parhaan kaveri perheen koirien kanssa leikkinyt useamman kerran ja hyvin tulee toimeen. ulkoilemassa ollaan käyty pääosin vain omalla pihalla, mutta pieniä reissuja tehty vanhempieni luokse sekä aleksin yksissä jalis harkoissa oli mukana raviradan nurmikentällä. Mitään suurempaa ei ole vielä tuhonnutkaan, Puhelimen laturin johto on oikeestaa ainut aineellinen menetys tähän mennessä. Edi joutuu onneksi olemaan niin pieniä aikoja itskeseen ettei toivottavasti ehdi tuhoaman suuria. toivossa on hyvä elää. :)

Pojat ovat hienosti ottaneet Edin vastaan. suuresti auttanut monissa asioissa että on koira..lähteevät reippaasti aamulla pihalle joskus jo ennen 9, kun Edin on hyvä olla aamusta paljon pihalla, pissaa lotisee kivasti vähän väliä. Pojat antaavat Edin aivan rauhassa nukkua silloin kun rauhoittuu jonnekin. :)

Aleksilta loppuu eka luokka launtaina. kesäloma alkaa. jaliskoulu on kylläkin ensi viikolla ja sitten toinen päiväleiri pari viikkoa. Miikka on hoidossa heinäkuun puoliväliin saakka, kunnes mulla alkaa loma. :)

Meille ei tän ihmeempiä kuulu..niin kesäloma suunnitelmat hyvin auki. kovasti olis kiva lähteä vaikka mihin mutta sitten on karvainen hidaste Edi. :)

Mukava olisi kuulla kaikkien muidenkin kuulumisia ja kesä suunnitelmia. :))) aurinkoisia päiviä kaikille. :hug:
 
Heippa kaikille pitkästä pitkästä aikaa! En olekaan moneen kuukauteen täällä käynyt. Nyt sitten luin parin kuukauden ketjut, että tiedän edes vähän, että mistä täällä on kirjoiteltu ja mitä teille kuuluu :)

Tänne kuuluu oikein hyvää, mutta kaikki vapaa-aika on melkeinpä mennyt töiden parissa, siis nettikauppaa pyörittäessä. Nyt olenkin sille jatkajaa hakemassa, kun ei aika kertakaikkiaan riitä. Kyllä haluan vielä nauttia mahdollisimman paljon tästä kotiäitiydestä, kun pojat kuitenkin on vielä sen verran pieniä. Kotihoidossa on siis edelleen kaikki pojat, srk:n kerhossa on Joonas ja Jesse käyneet, Joonas kaksi kertaa ja Jesse kerran viikossa. Kerhot loppuivat pari viikkoa sitten ja nyt sitten odotellaan elokuussa alkavaa esikoulua.

Joonas aloitti pelaamaan jalkapalloa ja harjoitukset on kerran viikossa, pelitkin on kerran viikossa :) Meinasi jo koko harrastuksen lopettaa, kun ei kuulemma osaa yhtään pelata jne, mut viime peleissä taas innostui pelaamaan kunnolla, kun meinasi melkein tehdä maalin ;)
Puheterapiassa on myös nyt kevään käynyt ässää harjoittelemassa. Osaa sen kyllä jo aika hyvin, mutta puheessa ei vaan millään malta sanoa sitä kunnolla. Ärrää ei myöskään vielä osaa ja ällä tulee myös välillä vähän huonosti.

On kyllä aika haikeaa, kun meillä ei vauvaa enää ole ja tuskin enää koskaan tuleekaan... Julius siis täytti huhtikuussa vuoden <3 Vielä ei ilman tukea kävellä, mutta ehtiihän sitä vielä.

Hurjan näköinen on kyllä Rasmus, toivottavasti on jo paranemaan päin! Meidänkin pojat sairasti vesirokon alkukeväästä ja Julius sai sen kaikista pahimpana. Joitakin arpia on jäänyt kaikille pojille, toivottavasti ne iän myötä häviäisivät. Hyvä kyllä että sairastivat sen nyt kaikki ennen kouluikää.

Meillä ei vielä paljon ole kesäsuunnitelmia. Heinäkuun alussa mennään viikoksi Ähtäriin, siellä on meidän Holiday Clubin oma lomaosake ja mennään sinne nyt ensimmäistä kertaa. Käydään eläinpuistossa ja Tuurin kyläkaupassa ainakin :) Elokuun alussa mennään viikonlopuksi Tampereen kylpylään ja käydään varmaan ainakin Särkänniemessä.

Eipä tänne sen kummempia... Nyt jäi valitettavasti kommentointi, kun luin jutut niin pikaisesti, ettei paljon jäänyt mieleen. Koitan jatkossa käydä täällä vähän useammin lukemassa ja kirjoittelemassakin.

Ihanaa kesää kaikille!
T. Niiskuneiti ja pojat
 
Täällä on lopetettu imetys viimein lol nyt tuntuu että poksahtaavat kun ei viitisis hirveesti lypsääkkään. Eilen tuli isännän kanssa 11v täyteen yhteiseloa :heart:

Rasmus parka, ootteko mentholispriitä kokeillu kutinaan?

Jellona, hienoa että koiran ja poikien yhteiselo sujuu kivasti!

Niiskuneiti, niin se aika menee. meilläkin tääpiö tulee 1,5v ihan just.

Mutta nyt etsimään elokuvaa makuunista.
 
Näinköhän tää meidän pino kuihtuu pian kokonaan :( Tylsää. Tulkaa muutkin kirjoittelemaan! Niiskuneitikin niin toivotteli hyvää kesää siihen malliin, että tulee mahdollisesti vasta talvella uudemman kerran kirjoittamaan :O

Ihana kesä! Koko viikonloppu mennyt rantsussa, pojat käyneet uimassakin monet kerrat :) Ja uudet kaverit löysivät tästä meidän talonyhtiöstä joku aika sitten. Aikalailla samanikäiset tytöt, kuin mitä meidän pojat on :) Aamulla heti lähdetään ulos ja vuorotellen leikkivät hetken joko heillä, tai sitten meillä. Kivaa!

Mua ahdistaa ja harmittaa, ettei ole kovinkaan paljoa TÄNÄKÄÄN kesänä lomaa :( Viime kesä vielä jotenkin meni, mut nyt tää ahdistus alkaa olee jo aika kova :eek: Lomalle olis tarvetta... Onhan meillä pari viikkoa, mut nekin vasta elokuussa. Töissäkin semmonen tilanne, että huh huh. Porukkaa puuttuu, eikä uusia työnhakijoita kovinkaan paljoa ole. Työntekijät jää sairaslomille ja kesälomatkin menee mukavasti päällekkän, suunnittelijassa tai myöntäjässä vika?! :kieh: Alotin siellä toukokuun alussa ja ensi viikolla olenkin meistä se, joka on siellä ollut pisimpään. Jee jee. Valivali :stick:

Jellona, laitahan taas fb:hen uusia kuvia Edistä! Ehkä maailman suloisin pieni koiravauva :heart: Olispa kiva nähdä nyt kesällä... Millon teillä on lomat?

Niiskuneiti, ai on teilläkin jalkapallo aloitettu. Meillä Joonatan on siitä ihan innoissaan, parit kerrat jäänyt kyllä välistä, kun oli se vesirokko ja sitten oli helatorstai jne. Joutui ryhmääkin vaihtaa -06, kun -05 vm ryhmässä oli liian vähän jäseniä. Rasmuskin nyt viime kerralla meni mukaan samaiseen ryhmään, oli maalivahtina ja tykkäsi sekin kovasti :) Ja oli hyvä torjumaan :D Vesirokosta vielä sen verran, että ohi se kyllä jo on, mut melkein kaikki näpyt vielä näkyy, tai ei oo vielä haalistuneet pois, vaikka ruvetkin on jo parantuneet. Kyllä on rannoilla kysytty, että onko sulla ollut vesirokko, niin hyvin vielä näkyy :) Mut eiköhän ne tosta vielä vaalene...

Koivunkäpy, onnea näin jälkikäteen vuosipvän johdosta :heart: Meillä oli apteekista sitä semmosta vaahtoa ja se lievitti kutinaa jonkun verran...

Tulkaa nyt muutkin kirjoittelemaan! :attn:
 
moorjens

Jospa tämä pino nyt ei ihan kokonaan kuitenkaan kuihtuisi!

Peppi: Onpas kyllä Rasmus reppanan näköinen tuossa kuvassa.. saa nähdä millon meille vesirokko rantautuu..

Jellona: onnea koiravauvasta :D Itse tahtoisin välillä kans niiiiin kovasti toisen koiran, mutta tuntuu että ei aika yksinkertaisesti riitä tällä hetkellä.

Täällä on kans Tatu aloittanut jalkapallo harrastuksen.. Kerran viikossa on "harjoitukset". Tänään oli eka kokoontuminen ja saivat ikiomat pallotkin =) vähänkö oli poika ylpee :D paidat saavat myös.
Uimakoulukin alkaa viikonpäästä. Hyvin kyllä menee eteenpäin sukeltamalla ja ihan pikku pätkiä ui pinnallakin, mutta kerta sinne halusi niin en huonoa pidä, että käy ihan kunnolla opettelemassa.

Itsellä tämä vk töitä (pitäis olla jo nukkumassa) ja sitten vielä 2vk "lomaa" ja sitten alkaa ainakin 3kk:n työjakso.. Tuntuu että siinäpä tämä vuosi hurahatnutkin sitten melkein :O Tuntuu että ihan vasta oli tammikuu ja ekan pätkän tein.

me lähdettiin viime to reissuun mummolaan ja nautittiin täysin siemauksin ihanasta (ja hikisestä ) ilmasta.. Paitsi että Jennalle helle meinas olla tukahduttava.. näytti että meinaako kuivua kun ei syö eikä juo. Mutta pe ja la oli jo parempi. Kylmillä nakeilla mummo sai neitin ruokahalun palaamaan =)
Uitiin ja nautittiin maalaisilmasta :D
Ja pe käytiin juhlimassa miehen ja serkkutytön synttäreitä.

mut koitan palata vähän enemmän kirjottelemaan lähi aikoina.. nyt on mentävä unille että jaksaa aamulla töissä ja illan lasten kanssa.
 
Pitäähän minunkin kantaa korteni kekoon pinon hengissä pysymiseksi :)

Olipa Rasmuksella hurjan näköinen vesirokko :O Meillä ei kumpikaan pojista ole tuota vielä sairastanut, toivottavasti jostain se kohta jo saataisiin.

Jalkapallon parissa meilläkin touhutaan ja kovastikin. Me molemmat aikuisetkin ollaan sotkeuduttu joukkueiden pyörittämiseen, joten viikossa kuluu ihan kivasti vapaa-aikaa tähän hommaan. Pojat tykkää molemmat pelata, Eetu varsinkin on taas pienen hetken jälkeen innostunut kovastikin touhusta.

Käytiin tuossa pari viikkoa sitten niissä Aten tutkimuksissa ja perjantaina meillä olisi aika neurologille ja saadaan kuulla tuloksia niistä. Pari "kohtausta" Atte saikin tutkimuksen aikana, joten ihan hienosti siltä osin juttu sujui. Kovasti jännittää minua ja ahdistaakin tuo perjantainen, tosin pääasia on että selvyys saadaan.

Meidän vauvalta lähti eilen ensimmäinen hammas. Niin se aika vaan kuluu ja isoja poikia ja tyttöjä on joulutähdistä tullut. Eskaripaikkaan tuli vahvistus, pääsee tuohon koululla olevaan eskariin aina aamupäiviksi, josta jatkaa sitten iltapäiviksi tutun pph:n luokse. Ihan hyvä ja näin toivottiinkin, oppii sitten jo koulua tuntemaan ja vähän itsenäistymään.

Opiskelupaikka jäi tältä vuodelta saamatta. Olin epähuomiossa hakenut väärällä todistusyhdistelmällä ja jäin valintakoepaikasta kolmen pisteen päähän. Oikealla yhdistelmällä olisin saanut tuon valintakoepaikkaan riittävän pistemäärän, mutta kun ei osaa lukea niin ei osaa :) Ensi vuonna sitten uudelleen. Vauvakuume yltyy yltymistään, eiköhän se jossain vaiheessa meillekin tärppi tule, vielä ei stressailla turhia.

Kesälomasuunnitelmia ei olla kovastikaan tehty eikä taideta tehdäkään. Mennään miltä tuntuu ja mikä huvittaa. Helleviikon olinkin jo lomalla pitämässä ekaa pätkää ja toinen pätkä ajoittuu sitten heinä-elokuun vaihteeseen. Sitä odotellessa...
 
Heipparallaaa!

Mulla on kyllä jäänyt kanssa tän palstan lukeminenkin -saati kirjoittelu- tosi vähälle, fb:ssä tulee käytyä sit sitäkin enempi... pakko ehkä vähän ryhdistäytyä, et pysyis tää pino pystyssä, niin pitkään on jo pysynyt :)

Meilläkin Otto aloitti jalkapallon miniliigassa :) 2x vkossa harkat, vielä ei ainakaan mistään peleistä ole ollut puhetta, mut kai jossain vaiheessa on sit niitäkin. Samoissa harkoissa käy 05 ja 06 syntyneet, mikä mun mielestä on hyvä, kun Otto kuitenkin pienen kokoinen :) on tosi innoissaan ollut, takapihajalkkista kun on kuitenkin Lotan kanssa pelannut jo muutaman vuoden. Lotta lopetti nyt talven aikana jalkkiksen, en oikeen syytä saanu selville, mut selvästi harkkoihin meno ei enää vähään aikaan tuntunut mielekkäältä, joten oikea ratkaisu taisi olla. Telinevoimistelussa on sitten käynyt, niinkuin Ottokin nyt pari vuotta, saas nähdä, haluaako Otto syksyllä jatkaa sitten sitä, vai pelkkää futista :D

Eskaripaikka meilläkin varmistui pari vkoa sitten, puolipäiväeskariin Otto menee, kun itse oon kevääseen asti hakenut hoitovapaata. Tosin keikalle oon menossa, 6 vuoroa kesäkuussa (ylihuomenna eka, huhhuh ;D) ja 6 vroa heinäkuun lopulla. Mukavasti saa kaks kertaa noista vuoroista sen, mitä kotihoidontukea muuten :) muuten ei oo kyllä mikään hinku töihin ja varmasti taloudellisestikin oltais pärjätty, kun vähemmälläkin tottuu toimeen tulemaan, mutta töissä oli tosi kova pula, niin kilttinä lupasin sitten. Toivottavasti erityisesti pikkumurunen pärjää, kun tissit on töissä :D ja muutenkin on tosi äitin tyttö :heart: niinku kyllä on vanhemmatkin lapset olleet pieninä ja hyvä niin :D kyllähän ne pärjää, on iskällä täällä kaks hyvää hoitoapulaista!

Otto oppi tässä keväällä vasta ilman appareita ajamaan fillaria ja kylläpä nyt sit mennäänki tosi kovaa :) Nyt on saanu tässä meidän tiellä ajella, kun tekee sellaisen lenkin tää tie. Vähän sydän kurkussa oon ollut, mutta Lotta kyllä aloitti jo pienempänä vähän yksin kulkea kaverille, että pakko se on vähän alkaa luottamaan.

Meidän kesän eka reissu on jo tehty, oltiin viime viikolla ma-pe Tampereen Kylpylässä =) käytiin Särkänniemessä ja Ideaparkissa ja sitten ihan kaupungilla ja uimassa, kun mätkähti kyllä sitten niin hienot ilmat, ettei paremmin olis voinu käydä! Toinen reissu Särkkikseen on suunnitteilla, kun lähdetään ihan päiväreissulle mun äidin ja siskon ja veljentytön kanssa sekä tietysti nää omat muruset :) Junalla ollaan menossa silloin, että sekin on jo Otosta kivaa. Kids Jazzeille mennään varmaan useampanakin päivänä, siellä on kyllä aina ollut kivaa, jos vaan ilmat suosii. Maauimalassa ja Yyterissä varmaan tulee käytyä, jos on yhtä hieno hellekesä kuin viime vuonnakin. Yyterissä itse asiassa jo sunnuntaina käytiin ja minä ja Marttakin heitettiin talviturkit!! Oli siis tosi lämmintä vettä! Enpä muista, että koska olisin näin aikaisin uimassa käynyt! Lotta ja Otto heitti Näsijärveen talviturkit, 13-asteiseen veteen! Yrittivät muakin houkutella, mutta en todellakaan pystynyt! Maatalousnäyttelyssä ehkä mennään käymään, me mennään sinne ammattiyhdistyksenkin kanssa :whistle: hehe, älkää kysykö miksi... sitten Porispereen mennään ehkä viimeisenä päivänä katsomaan Hevisaurusta ym. Itse haluaisin vielä laivalla käymään, mutta voipi olla, ettei sinne lähdetä.

Nonni, aikas romaania pukkas. Muutkin talkoihin mukaan =) Kyllä määkin Peppi toivotan ihanaa kesää kaikille, vaikkakin koitan kyllä ennättää täällä käymään ;)
 
No niin ja minunkin korteni kekoon kannettakoon, ettei pino kaadu. :)

yöhommia teen taas yllättäen. kuukausi vielä ja sit koittais LOMA :) kivaa. odotan sitä ettei tartte mihinkään mennä millään aikataululla. koska meillä ei todellakaan ole mitään suunnitelmia. Peppi, mun loma siis 18.7-14.8. J:llä ei lomaa ollenkaan, joten yhteisiä reissuja ei juurikaan tehdä koko porukalla. olisi kyllä kiva jos te pääsisitte meille päin jossain vaiheessa.

Meillä on tehty työtä täysillä tehoilla viime viikot varsinkin mies painaa työtä vuorotta. about 12h päiviä ja lauantaina menee luultavasti tällä viikolla töihin iltavuoroon. sunnuntai jos pyhittäis ihan oman perheen kesken päiväksi. :)

Huomenna mennään poikien kanssa käymään kaverini luona, heille syntyi viikko sitten pikkuprinsessa. :) :heart: onpahan illaksi tekemistä, kun ollaan poikien kanssa kolmisin. mies on siis tän viikon tehnyt iltavuoroa ja tuli illalla kotiin sillein että minä ehdin töihin. jospa juhannuksen jälkeen helpottais. olisi hirmu kivaa. no sit alkaa mikkeli turnaus siis jalis juttuja heinäkuun eka viikonloppuna.

Edi on kotiutunut hyvin. Touhukas poitsu. pienillä kävelylenkeillä on käyty muutamana iltana. ekat rokotukset sai viime viikolla. Vedessä rakastaa läträtä. vesikuppiin työntää molemmat tassunsa ja sotkee sit. niin että jos ei pissaa lattialle niin vettä on kaikkialla. :D

Kiva on lukea kaikkien muiden harvemmin kirjoittavien juttuja, myös tietty kaikkien muidenkin. :) gerbera, kuusikon äiti, mammariia, kattinka, tigru, epeli ja kaikki muutkin tulkaa kirjoittelee.....:) :) :):wave:

mukavaa aurinkoisen kesän alkua kaikille :) vielä mulla näitä öitä pukkaa ennen lomaa, joten enköhän tällä käy. :)
 
Täällä taas :)

Käytiin tänään siellä Aten tutkimuksen tuloksia kuuntelemassa ja ihan hyvillä mielin ollaan. Kyseessä on tuo poissaoloepilepsia ja lääkitys aloitetaan huomenna kunhan lääkkeet vaan apteekista saadaan. Lääkäri sai mielen ihan rauhalliseksi, mistään pahasta jutusta ei ole kyse, mutta voi olla että vaivaa koko elämän tai sitten vaan lapsuusiän. Kaksi vuotta viimeisestä kohtauksesta kun on mennyt, voidaan lääkitys purkaa. Nyt sitten opetellaan lääkkeiden ottamista ja muistamista, Atte oli itse ihan hyvillä mielin ja toivoo kovasti että kohtaukset häviää. On se vaan niin reipas rakas :heart:

Muutoin tänne ei juurikaan uutta kuulu. Viikonloppu on vapaata ja ei suunnitelmia! Ihanaa kun kerrankin on sellainen hetki, ettei tarvi tehdä mitään, mennään ihan fiilispohjalta. Ostettiin pojille turbokeihäs, vois käydä kentällä sitä vähän heittelemässä ja pituushyppyä "harjoittelemassa". Pojat osallistuu hippokisoihin ja Eetulla on viime vuodelta hopeaa tuossa keihäässä ja toivoo kovasti jatkoa mitalisateelle :) Atte taas viime vuonna teki niin näyttäviä mahalaskuja pituushypyssä, että voitais käydä kattomassa että miten se edes käytännössä menee :D

Tulkaahan tosiaan muutkin kirjoittelemaan, kuulumisia on aina ihanaa lukea!
 
Pepin pojalla on kyllä kauhean näköset näpyt,onko jo helpottunu pojan olo tuosta??

Täällä arki rullaa ihan kivasti,kuvauksia on sillon tällön,ainakin 1-3 kertaa kuukaudessa.
Kesäloma suunnitelmia ei ole vielä meillä.

Aattelin viel lopuksi jakaa Juliuksesta otetut tuoreimmat mallikuvat teidänkin kanssa <3



 
Heippa taas.

Ajankulukseni jos jotain taas kirjoittelisin kun yöhommissa painiskelen.

Metkulle, piti sanomani että ihanaa kun teillä on viikonloppu vailla suunnitelmia, siis ettei ole mitään pakollista. :) minä niin kovasti odotan sellaista hetkeä, toivon että juhannuksena olisi. vaikka ite töissä aamuvuoroissa silloin, mut edes illat perheen kesken.
hieno juttu, ettei Atella sen pahempaa ole. toivotaan että lääkkeet sopisivat hyvin. :)

Meillä mies tosiaan menee huomennakin klo14 töihin ja tulee joskus yöllä kotiin. sunnuntaina ei taatusti tehä mitään...Minun ja poikien seuraksi on tulossa Miikan kummitäti ainakin, voi tulla muitakin. mukavaa kun on seuraa. Toivon vaan ehtiväni nukkua hyvin aamupäivällä. siivota meillä ihan oikeasti pitäis. mustia karvoja joka puolella sekä lattiat kaikenmaailman tahroissa.

jeps. mukavaa viikonloppua kaikille. :)
 
Metku, hyvä että vain noita poissaolokohtauksia. kannattaa sitten muistaa kun lääkityksen aloittaa niin ne väsyttää. ite oisin voinu nukkua 24/7 kun alotin muinoin lääkityksen, nukahtelin tunneilla jne..

täällä ois siivousta tiedossa ja vettäkin sataa -.-
 
Moikka taas :)

mä taidan alkaa palstahäiriköksi tällä menolla... ei sentään, eiköhän taas kohta tule kausi, etten tänne ehdi. Lomalla ei välttämättä konekaan aukea, joten taukoa tulee viimesitään silloin :D

Viikonloppu vierähti leikkimökkiä maalaillessa. Nyt on komia mökki tuossa pihan nurkassa, odottelee vielä ovea ja ikkunoita. Istutuksia pihaan suunniteltiin kanssa, pikkuhiljaa tekemällä se etenee.

Aten lääkkeet saatiin lauantaina haettua ja aloitettua. Meille lääkäri tuosta väsymyksestä kertoikin, kiitti Koivunkäpy kuitenkin infosta. Lääkkeet annetaan aluksi vaan illalla, että elimistö tottuu niihin ja sitten parin viikon päästä aamuin ja illoin. Reippaasti tuo rakkauspakkaus tuon pillerinsä nielee ja muutoinkin on kuin aurinko. Toki sitten välillä saa sellaisia kilareita milloin mistäkin asiasta. Taitaa uhmaikä painaa päälle ihan huolella.

Jännä huomata miten erilaisia pojat ovat. Pienempi on paljon avoimempi tunnepuolella, haluaa halia ja pusuja sekä sitten taas nuo suuttumiset ovat paljon dramaattisempia ja suurempia kuin isommalla. Toki Eetukin halii ym., muttei niin paljon kuin pikkuveljensä. Eetulla sitten taas on enemmänkin pilke silmäkulmassa ja aina velmuilut mielessä ;)

Juhannuksena ollaan menossa käymään aattona mummon ja papan mökillä. Pojat taitaa kyllä mennä jo torstaina edeltä isovanhempien kanssa ja me isännän kanssa sitten perjantaina. Mökki on onneksi tuossa lähellä, tullaan kotiin yöksi. Minä en sinne hyttysten syötiksi suostu jäämään kun on telttamajoitusta tarjolla... Loppujuhannus ollaankin sitten vaan kotosalla, puuhaillaan kaikkea pientä tuossa pihamaalla. Siinä kyllä tekemistä riitääkin. Syödään hyvin ja rentoudutaan :heart:

Toivottelenkin teille kaikille jo tässä vaiheessa oikein ihanaa juhannusta, mikäli en kirjoittelemaan enää kehtaa alkaa. Nauttikaa kesästä ja perheistänne, viettäkää rentouttava viikonloppu!

-metku-
 
Oikein mukavaa juhannusta teille kaikille :heart:

En ole teitä unohtanut, vaikken olekaan pitkään aikaan käynyt kirjoittelemassa. Palailen paremmalla ajalla kertomaan lisää kuulumisia, nyt kutsuu juhannussaunan lämmitys ja vastojen teko, lapset kävivät jo hakemassa koivunoksia. Se kuulu meidän juhannusaaton perinterisiin, illalla sitten kokolle. Muuten juhannus menee aikalailla juhlia valmistellessa, esikoinen pääsee sunnuntaina ripille.

Elina odottelee innolla esikoulun alkamista, menee tuohon koulun eskariin, jossa 0-2 luokat yhdessä, tosin eskarit ilmeisesti paljon myös omana ryhmänään koulunkäyntiavustajan kanssa. Velipoikakin aloittaa ekaluokalla, joten ovat osittain samassa porukassa.

Itse olen ollut viime lokakuusta asti töissä, ihan yllättäen tarjottiin sijaisuutta, en ollut vielä ollenkaan ajatellut töihin paluuta nuorimmaisen syntymän jälkeen, mutta en halunnut hyvästä työpaikasta kieltäytyäkään. Lapset ovat sitten olleet isin kanssa kotona, alku oli hieman haastavaa, kun pikkumies oli silloin vasta 10 kk ja joi ruokajuomakseen pelkkää tissimaitoa, mutta ihan mukavasti hän kuitenkin pikkuhiljaa tottui juomaan nokkamukista. Vieläkin kuitenkin käy aina välillä ottamassa tissihuikat =)

:hug: teille kaikillle, viettäkää ihana kesä!

Terveisin seitsikon äiti, joka ei vieläkään ole saanut aikaseksi päivittää nikkiään :ashamed:
 
Enpä muista koska viimeksi olisin kirjoitellut, mut lukemassa olen käynyt noin kerran pari kuukaudessa.

Hurjaa että joulutähtemme on jo eskareita syksyllä. Juuso tuntee jo aika hyvin numerot ,osa luetelle niitä 20:n asti.Tuntee osan kirjaimista. Miinus ja plussa laskut sujuu alle 10 luvuilla.

Juuson pikkuveli Leeviki täyttää jo heinäkuussa 3.v Ei ole, eikä varmaan enää tulekaan vauvaa meidän perheeseen. Aika haikeeta, mut nyt on aika keskittyä näihin kahteen ja vähän itseensäkin ;) Tarkoitus ois alkaa ens vuonna taas ratsastaaan ja akvaarion meinasin homma myös.

Marraskuussa menemme miehen kanssa naimisiin :) Asiasta on päätetty jo nuorimman lapsen synnyttyä. Haluttiin kerätä vähän rahaa ja odottaa et pojat sen ikäsii että päästään sit kahdestaan häälomalle. Uskomattomalta tuntuu et vihdoin se vuosi 2011 tuli ja häät toteutuu :) <3 Alunperin mä ehdotin et lapsen ristäisissä oltas menty yllätyksenä kaikille, mut ois harmittanut ehkä jos hääjuhla ja se ihana morsiuspuku ois jääny saamatta ;)

Meilläkin oli tarkoitus aloittaa Juusolle jalkapalloharkat ,mut se unohtui ja paikat olikin jo täynnä kun muistin asian :( Olen nyt hakenut Juusolle paikkaa syksyksi sukellusryhmään. Siellä opetelleen leikin lomassa snorkkelin ja räpylöiden käyttöä. Ei tarvitse osata uida. Toivottavasti päästäs ,kun toi poika on oikea vesipeto ja tykkää hirveeesti sukeltaa maskin kanssa :)

Minä olen opiskellut lähihoitajaksi ja valmistun joulukuussa. Koulutuksemme aikuispuolella on kaksi vuotinen. Odotan jo töihin pääsemistä. Tentteihin luku ja kotitehtävät tympii niin paljon. Nyt jäin lomalle kuukaudeksi. Niistäkin kaksi viikkoa on etätehtäviä. Eli virallista lomaa on varattu vaan 2viikkoa :( Toivoisin pääseväni töihin ensi vuoden alusta kotihoitoon. Se tuntuu omimmalta paikalta.

Täytys kai lähteä poikien kanssa ulos, kun vihdoin taas aurinko näyttäytyy.

Mukavaa kesää kaikille! :cool:

- Katbe
 
Oo, kivaa, kun täällä käyneet kirjoittelemassa sellaisetkin, jotka ei ole piiiitkään aikaan käyneet :)

Täällä juhannus mennyt leppoisissa tunnelmissa. Ollaan pe ja la oltu mun äitin luona syömässä. Äiti tehnyt kaikenlaisia herkkuja, ollaan grillailtu ja herkulteltu :p

Joonatanilla alkoi silmätulehdus jokunen pvä sit ja nyt se on tietenkin tarttunut Rasmukseenkin :kieh: Luulin, että niiden vesirokkojen jälkeen ei olis tarvinnut sairastaa enää koko kesänä ;) Tylsää.

Metku, harmi sitä opiskelupaikkaa :( Onko lääkkeet tehonneet Atella? Meilläkin pojat on kuin päivä ja yö, tosi erilaisia luonteiltaan. J on rauhallinen pohdiskelija, Rasmus on kovin temperamenttinen, itsepäinen ja melko vilkas :whistle: Yhdessä saavat silti kivat tappelut, nahinat ja rähinät + pelleilyt aikaan :O Yhden kanssa on todella helppoa ja kaikki menee hyvin, niin kylässä, kuin kotonakin, mutta molemmat kun on mukana, niin villitsevät toinen toisiaan...

taapero: muuten on koko tauti ollut jo pitkään poissa, paitsi, että näpyt näkyvät edelleen :O Toivottavasti tuosta haalenee, pikkuhiljaa. Muutamaan kohtaan selvästi jäämässä arvet.

kuusikon äiti; kiva kuulla teidänkin kuulumisia pitkästä aikaa! Hyviä rippijuhlia teille :) Mun pikkuveljen rippijuhlat on viikon päästä.

katbe, mekin mennään marraskuussa naimisiin :) 11.11.11 olis tarkoitus mennä :D Minne lähdette häämatkalle? Kotihoito on ihana työpaikka, mä tykkään ihan hirveesti :) Olin viime kesän ja nyt tämän kesän + varmaan syksynkin.

No mut nyt taidetaan lähteä käymään jossain! :wave:
 
Yömoikka!

Hommissa taas yllättäen.. :) Yhtään en kyllä kerennyt/nukuttanutkaan päivällä, joten 24h valvotaan nyt putkeen ja sit nukutaan taas jokunen tunti. ensi yö vielä sit 3 pvän vapaat.

Vapaat meneekin jalkapallon merkeissä. Mikkeli-turnaus Aleksilla ja pelejä riittää aamusta iltapäivään. Onneksi on luvannut mukavaa säätä. Sunnuntaina on vielä siskontytön eli kummitytön synttärit, ettö sinne jos ehtisi kaiken päälle niin olisi huippu kivaa. :)

Mies on tehnyt tän viikon iltavuoroo. Ihan hirmu luxusta tuon juhannusta edeltäneen kahden viikon työrupeaman jälkeen. saa nukkuu pidempään ja nähdäänkin miehen kanssa hetki enemmän. :heart:

Meillä meni juhannus juuri niin ihanan rennosti, mitä oltiin ajateltukin. Minä olin kaikki päivät aamuvuorossa. Aattona mies oli tehnyt valmiiksi hampurilaiset ja ranskalaiset kun tulin töistä. ilta vietettiin mökillä. paistoin vohveleita siellä ison kasan. saunottiin ja uitiin sekä polteltiin kokkoa. Iltayöstä ajeltiin kotiin. lauantaina grillattiin kotona kaikkea hyvää pihviä, kasviksia, röstiperunoita yms. NAM. ja sunnuntai meni aika samoilla linjoilla. =)

Me saatetaankin tehdä poikien kanssa pieni kesälomareissu..Minun yksi kaverini on muuttanut ihan lähelle puuhamaata. joten taidetaan yöpyä heillä ja vierailla puuhamaassa heti loman aloittajaisiksi. Siispä Peppi onko sulla millanen työvuoro 19.7? oltais tietty tultu teilläkin käymään...:)

Muuten meidän loma meneekin mökkeillessä. kesämaahan pojat haluaisi. mutta täytyy nyt katsoa ,miten sen järjestäisi..

Minustakin hirmu kivaa kun Katbe ja kuusikon äiti olivat käyneet kirjoittelee. Tulkaa muutkin. jooko?! :wave:

Metku; Miten Atte jakselee? harmi kun opiskelupaikka meni ohi. :( minusta olisi niin kiva joskus kun satuttais samaan jalisturnaukseen poikien kanssa. Meidän Aleksin joukkue on elokuussa menossa Feeniks cupiin. Onko teidän pojat menossa minne päin pelailee?

Katbesta, tosi mukava kuulla. missä päin suomea oli niin täydet jalis ryhmät etteivät mukaan ottaneet tai että niin tarkat kiintiöt? etten sanoisi niin todella tyhmää, ettei pystytä antaa kaikille lapsille mahdollisuutta kokeilla ja harrastaa. :(

Meidän ihanainen Edi on sisäsiisti ja muutenkin huippusuloinen koira :) :heart: muutamia ihan meidän omia mattoja laittelin juuri tänään siivotessani lattioille. katotaan nyt miten niiden käy.

jeps, mut jospa kävis jotain töiden tapaista tekemässä ja syömässäkin jotain :) :wave: aurinkoiset viikonloput kaikille :cool:
 
Peppi85: Juuri samana päivänä ollaan menossa naimisiin mekin :) Päivä on muutenkin tärkeä ,koska se on myös syntymäpäiväni :heart: Häämatka tehdään ehkä Thaimaaseen. Eurooppakin kävisi, mutta joulukuussa ei ole tarpeeksi lämmintä. Lähdettekö te häämatkalle jonnekin?
 
Hei! Uusi yritys pitkän tauon jälkeen. Viimeksi kun meni pitkä romaani taas taivaan tuuliin, niin en ole jaksanut uudestaan kirjoittaa. Jos nyt kuitenkin paremmalla onnella! Lueskelu on mullakin jäänyt vähemmälle, kirjoittamisesta puhumattakaan. Ihanaa kuitenkin, että olette jaksaneet pitää pinoa pystyssä.
Itseäni vähän harmittaa, kun ketju ei ole enää samanlainen vertaistuki mitä ennen (tosin tässä asiassa on taas tää kesäkuun ketju oikein onnistunut). Itse en ainakaan osaa enää kirjoittaa juuri niihin ajankohtaisiin asioihin liittyviä asioita, mitä noihin joulutähtiin tulee. Toivottavasti kukaan ei tästä loukkaannu, kaikki jotka ovat kirjoittaneet ovat tehneet mun mielestä tärkeää "työtä", mietin vain miten pinon luonne on muuttunut. Voi tietenkin olla, että mä vaan koen asian niin, kun meillä ei ole oikein muita "vertaistukiperheitä" joilla olis samanikäisiä lapsia. Melkein kaikilla meidän läheisillä on alle 1-v lapsia ja huomaan, että me ollaan nyt aika ulkopuolisia. Ne luonnollisesti näkee paljon, kun suurin osa on vielä hoitovapaalla ja toisaalta, silloinkin kun nähdään tuntuu, että meidän aika menee poikien seuraamiseen ja viihdyttämiseen. Ymmärtääköhän kukaan mitä ajan takaa...
Joka tapauksessa oli nyt TOSI KIVA lukea näitä kesäkuun juttuja.
Peppi, meidän pojilla oli vesirokko jo 1,5 vuotta sitten ja Matiaksella on vieläkin paljon arpia. Miikalle ei niitä sitten yhtään jäänytkään. Matiaksella toisaalta on myös kuiva iho, joten rasvaus varmaan auttaisi. Vesirokon kohdalla voi onneksi todeta, että se siitä sitten, eipähän tule enää uudestaan! Monesti muuten mietin sua opiskelujenkin puitteissa. Ei ole helppoa tää opiskelu kahden lapsen kanssa!
Esikouluun menee myös Matias. Hiukan harmitti, kun oli juuri sopeutunut uuteen päiväkotiin ja saanut hyvän kaveriporukan ja sitten huomattiinkin, että kaikki siinä kaveriporukassa on -06sia, joten menevät vuotta myöhemmin. No samassa päiväkodissa eskari on, joten iltapäivisin kuitenkin yhdessä puuhaavat. Toisaalta selvisi myös, että yksikään näistä kavereista ei ole menossa samaan kouluun, joten kaikki jatkavat eri suuntiin. Toivottavasti vaan eskarissa sitten olisi joku, joka on tulossa samaan kouluun. Matias osaa myös aika hyvin jo numerot ja on kovin kiinnostunut kirjaimista. Ihan vielä ei lue, mutta lähellä jo on. Olis siis varmaan ollut turhauttavaa, jos oltaisiin koulua myöhäistetty vuodella.
Matiaskin on aloittanut jalkapallon. Täällä on kiva iso hyvin leikkimeilinen nappulaliiga vielä noille pienille, ensi vuonna sitten pääsevät enemmän ihan treenaamaan ja pelamaan. Hyvä niin, en olisikaan halunnut vielä Matiasta mihinkään kovin tavoitteelliseen toimintaan pistää. Kovin siellä viihtyy ja samoin kuin näköjään muutkin, on tosi ylpeä omasta peliasustaan.
Meilläkin on isoja eroja poikien luonteenlaaduissa. Matias on rauhallisempi ja varautuneempi, mutta myös tosi vekkuli niin halutessaan. Miika taas on enemmän draamaqueen, mikä voi tietenkin myös johtua iästä ja vielä niin puutteellisesta kyvystä ilmaista itseään. Pojat leikkivät tosi paljon ja hyvin yhdessä, mutta myös kiusaavat ja tappelevat ihan tosissaan. Miikalla on kovia uhmakohtauksia ja Matiasta saa komentaa 150 kertaa samasta asiasta. Välillä menee toivo ihan kokonaan omien hermojen riittävyydestä. Eilenkin kävin poikien kanssa pyöräretkellä lähikauppaan ihan vaan maitoa ostamaan. Ennen lähtöä sovittiin tarkat säännöt, miten ja missä pyöräillään, mutta jo ennen kun kunnolla oltiin edes omalta kotitieltä päästy olin saanut kieltää, komentaa, pelastaa ja puhaltaa noin tuhat kertaa. Tais siltä se ainakin tuntui. Lapset on lapsia, eikä ne sitä tahallaan tee, mutta mistä ihmeestä sitä saisi itselleen enemmän pitkäjänteisyyttä???
Metkulle lähettelen voimia, toivottavasti lääkkeet auttavat!
Me lomailtiin kesäkuun alussa kaksi viikkoa, eka helleviikko mökillä ja toisella viikolla kotona ja tehtiin pieniä päiväretkiä. Nyt onkin töitä sitten elokuun alkuun, joilloin meillä on toiset kaksi viikkoa. Tuntuuhan se opiskelijan kukkarossa, kun on 4vkoa ilman mitään tuloja, mutta mietittiin, että me ollaan koko perhe ansaittu se kyllä, kun tota remppaakin on niin täysillä tehty. Nyttenkin olen itse vapaalla ja odotan, että mies tuo maalikuorman, niin pääsen ekan seinän maalauksen kimppuun. Toinen puoli katosta on jo huollettu ja reilu puolet talosta rapsutettu. Nyt sitten telineiden kanssa yksi seinä kerrallaan kuntoon. Yritetään olla stressaamatta ja tehdä kaikki oman jaksamisen mukaan, mutta välillä sekin on vaikeaa. Illat voidaankin sitten olla hyvillä mielin ihan rennosti poikien kanssa. Ja vuorotyön hyviä puolia on, että pojat saa ainakin yhden ylimääräisen lomapäivän joka viikko, joten vaikka ei itse aina paikalla olekaan, on pojilla enemmän vapaata.
No juu, nyt pitää mennä, ettei tule huono omatunto poikien hoitopäivästä.
Aurinkoista loppuviikkoa!
ps. jos joku on suuntaamassa saariston rengastien suuntaan, antakaa kuulua itsestänne... me ollaan täällä matkan varrella! :D
 
Ihanaa kun niiiiiin moni pitkään "poissa ollut" on kirjoittanut kuulumisia, tuntuu hyvältä tietää, että meistä niin moni käy ainakin lueskelemassa ketjua.

Aten lääkkeet ei vielä kunnolla ole alkaneet toimimaan, tosin ei otetakaan vasta kuin yhden kerran päivässä. Viikonloppuna pitäisi aloitella aamulääkityskin, saa nähdä kuinka paljon sitten nukuttaa. Atte onkin nukkunut päikkäreitä lääkkeen aloittamisesta saakka n. 2-3 h per päivä. Pitkään aikaan ei ole päivisin unilla käynyt, mut nyt väsyttää...

Pepille ja Katbelle kovasti onnea jo etukäteen tulevien häiden johdosta!

Kovasti on joulutähdissä tulevia jalkapalloilijoita, maajoukkueessa onkin muutaman vuoden päästä hyvä porukka kasassa :D Jellonaa olis kyllä hauskaa kentän laidalla nähdä, vielä ei varmaankaan tässä iässä samoihin turnauksiin juurikaan eksytä, mutta ainakin tulevaisuudessa sitten. Eli ei olla tulossa sinne Fenix cupiin, eikä olla kyllä menossa mihinkään muuhunkaan turnaukseen tänä kesänä. Meille riittää nuo piirisarjan pelit, oman seuran Halssila Cup ja sitten harjoituspelit.

Viikonloppuna ollaan menossa Tervakoskelle, laittamaan "kesäkodin" paikkoja kuntoon lomaa silmällä pitäen. Pojat odottaa innoissaan pääsyä sinne, viihtyvät siellä tosi hyvin. Kyllä se on rakas paikka meille kaikille, tulee ihan kesäfiilis kun sinne pääsee. Harmittavan harvoin sinne vaan tulee mentyä, mukamas niin kaukana... Lomalla sitten ollaan varmaan siellä enemmän, sieltä kun on lyhyemmät etäisyydet, esim. Helsinkiin ja Saloon. Mietin tuossa josko mentäisiin käymään risteilyllä kesällä, mutta ainakin nyt näyttää nuo hinnat olevan meidän loma-aikaan aika korkeat, joten eiköhän jätetä laivailu sitten syksymmälle.

Olisi ihanaa nähdä teitä kaikkia ja jos olette liikkumassa täällä keskisessä suomessa, niin pistäkäähän viestiä, kahvit lupaan keittää jos kotosalla ollaan! Kaizaa jo melkein voitais tulla morjestamaan, ollaan mietitty josko Jukuparkissa käytäisiin, aika näyttää päästäänkö sinne asti. Toinen vaihtoehto olisi Visulahti, joten Jellonaa voitais nähdä vaikka silloin ja Korkeasaaressakiin haluaisin käydä, joten Helsingin suunnalla asuviakin voisi nähdä :) Satuttaisiinkohan monikin samaan aikaan Helsingin suunnille, me liikuskellaan niillä nurkilla heinäkuun 18. päivästä eteenpäin.

Nyt nautiskelemaan lämpimästä kesäillasta vielä hetkeksi :wave:
 
Moikka taas.:)

Piti kaizan kirjoituksia tulla kommentoimaan ja muutenkin lörpöttelee...:)
Ymmärrän pointisi tuosta vertaistuesta...ja siitä miten täällä on pidemmän aikaa kirjoiteltu. Jotenkin ei ole itse ainakaan osannut kirjoittaa enää entiseen tapaan. täytyy yrittää. :)

Ai että olisi mukava tulla teille päin saaristoon. olisi super mukavaa. ehkäpä seuraavaan kerran kun meillä on molemmilla lomaa. olenhan minä jo kerran luvannut tulla teille. :)

Meillä Miikka osaa kellon melko hyvin ainakin puol- ja tasan jotakin onnistuu. Tutut nimet on osannut lukea jo pitkään esim. päikkäri kavereiden nimet jne. Numeroita tietää, mut laskea ei osaa kuin vähän. tyyliin 1+1. Siis meille oikein loistavaa että saa vielä vuoden kasvaa ennen eskariin menoa ja varsinkin kouluun menoa. :) Miikka tykkää polkupyöräillä, leikkiä baguganeilla, bionicleilla, ja kaikilla poikien jutuilla. Pelailee omaksi huvikseen jalkapalloa Aleksin kanssa. joskus on Aksun harkoissa mukana, mutta ei ole oman ikäisten kanssa viety nappulaliigaan pelailee. On kuitenkin jollain tavalla edelleen lyhytpinnaista sorttia, eikä välttämättä aina haluaisi potkiakaan jalista tai tehdä niin kuin ohjaajat sanovat. meidän lähellä olisi kuitenkin nappulaliiga tän kesän ajan. gladiaattorijumapasta tykkäsi kovasti, missä kävi viime syksyn ja kevään. Mikkis pelaisi hurjia määriä tietokoneilla tai wiillä, jos vaan antaisi. itsekseen osaa toimia tietokoneella. loistava näkömuisti pojalla, joten tietää mitä mistäkin tapahtuu ja mistä pääsee mitäkin pelaamaan. on hyvin uskaltanut jättää itsekseen koneelle pelailee.
Viime aikoina ollaan käyty kovaa kamppailua siitä että joka päivä/hetki ei pelata. olisi leikittävä leluilla. hieman huonksi mennyt tuo leluilla leikkiminen. varsinkin itsekseen.

Aleksi on sellainen oman tien kulkija. ei hirveesti ole hänkään viime aikoina leikkinyt. pyöräilee, on kavereiden kanssa, kävi alkukesän useaan BMX radalla monta tuntia, trampoliinilla pomppii ja sit huolehtii todella paljon Edistä. nyt on ollut BMX pyörä rempassa, sinänsä harmi, kun siitä hommasta AKsu tykkää kovasti ja kaveritkin ovat siellä. Omatoiminen ja reipas poika. kotona tykkää olla itsekseenkin vaikka.

Poitsujen erot ovat siinä, että Miikka on puhelias ja sosiaalinen tulee kaikkien kanssa kivuttomasti toimeen. vilkas edelleen omalla tavallaan. tykkää kaikesta tekemisestä. ja aina innokas. Aleksi hieman hiljaisempi, ei niin sosiaalinen kuin Miikka. vastaa kyllä vieraillekin kun jotain kysyvät, mutta ei itse menee suuna päänä mitään selittämään. Koulussa kaikkien kaveri, 'kiltti' koululainen. rauhallinen, mutta kyllä Aleksiltakin temperamenttia löytyy, jos asiat ei mene niinkuin haluaa. Varsinkin toistensa kimpussa pojat ovat melko usein tukka nuottasilla. :)

Odotan itse todella paljon että minun loma alkaa ja saadaan olla ihan rauhassa. touhuta ihan ajan kanssa jotakin. antaa pojille. tuntuu että mennyt vuosi on ollut yhtä suorittamista sekä tekemistä. Pojat tykkää hirveesti Edistä ja olleet suurena apuna sen hoidossa. Koko perheen ansiota että Edi on jo sisäsiisti. :)

tälläisiä poikia meillä. apinoita suurella sydämellä. :heart: vaikka aina välillä vois maksaa että joku ne ottais edes vähäksi aikaa.

palailen taas. kaikille voimia arjen keskelle. :)
 
Metku: oltiin näemmä kirjoiteltu samaan aikaan..ihanhan täällä sutina alkaa oleen palstalla.. :)
siis toihan on loistavaa jos 18.pvästä eteenpäin olette liikenteessä. minä eilen laitoin naamassa viestiä kaikille, mut unohdin sinut pois. ANTEEKSI :( laitan sulle viestiä sitä kautta. niin pysyt mukana.
 
Kannetaas korsi kekoon!
Meilläkin saa pysähtyä jos ajelee lieksaan tai pohjoseen joensuusta päin, kumpaakaan kautta ei tule edes 20km koukkausta isolta tieltä :D

Meidän lomareissu taitaa olla siinä että ajetaan kouvolaan ja ehkä ukon systerin luona käydään kanssa. mutta toi reissu on semmonen iso ehkä vielä toistaiseksi.

Just viljamiitille tilattiin fillari, 6vaihdetta ja täysjousitettu, sais kelit viiletä että kykenee käymään ajelemassa. ja mun tarvii jostai kaivaa kadonnu kunto että pysyn perässä XD
 

Yhteistyössä