joulukuussa kanariansaaret kylmiä

Me oltiin aikoinaan joko viikko ennen joulua tai joulun jälkeen, en enää muista. Jos rantakelejä hakee, voi tulla pettymys, mutta Kanaria on siinämielessä mainettaan parempi, että kyllä ainakin Teneriffalta ja Lanzarotelta löytyy myös upeaa luontoa.
Riippuu ihan siitä, mitä lomalta hakee, mihin kannattaa talvella lähteä. Toisaalta varmaan Kanariansaaria mielenkiintoisempiakin kohteita on, jos ranta ei ole ykkösjuttu. Voisin mä silti vaikka Teneriffalle Puerto de la Gruziin lähteäkkin, mutta en Americanokseen, vaikka Americanoksessa todennäköisemmin pääsee rannalle. Ennen vuokraan auton ja ajan Cruzista Americanokseen rannalle kerran-pari.
 
Olen ollut joulu-tammikuussa Americasissa neljä kertaa (enkä ole kyllä ikinä siellä rannalla maannut, vaan kävellyt, shoppaillut, ajellut autolla vuorilla ym.), ja kolme kertaa sää on ollut ihan hyvä, yöt tietysti kesään verrattuna viileitä, yhden kerran on ollut todella huonot ilmat = pilvistä ja koleaa, joskin parina päivänä silloinkin aurinko paisteli.
 

Yhteistyössä