Joulukuun tontut -15

Henu26 ei sen tarvinnut olla siinä! älä vielä huolestu :hug:

ON: mun ärsyttävin oire on se, ettei ole yhtään huumorintajua. Ärsyynnyn ihan järjettömän helposti :p inhottavaa. Monta kertaa jo meinannut karata näppikseltä yhdistys-ja seura-asioissa kaikenlaisia sammakoita :D Muuten perus palelut ja huonot olot, oksentaa en ole kuitenkaan tälläkään kierroksella joutunut.

tiunti 7+4
 
Täällä pahoinvointi hieman helpottanut! :) Tulin vaan pikaisesti kommentoimaan, että olen yksityisviestit lukenut ja vastannut fb-ryhmää koskeviin viesteihin! Teen illalla meille uuden ketjun ja päivitän listan! :) Ihanaa vappua kaikille!

Jaanel ja 8+6
 
Henu26, toivottavasti vuotosi on viatonta. :hug:

Kerroinkin jo tuolla FB-ryhmän puolella, että viime lauantaina pahin pelkoni toteutui ja raskaus meni kesken viikoilla 8+0.

Keskiviikkoiltana (rv 7+4) alkoi tulla ruskeaa vuotoa ja säikähdin todella. Seuraavana päivänä vuoto muuttui veriseksi ja tuntui kuin kuukautiset olisivat alkaneet. Vuoto jatkui samanlaisena perjantain ja aloin jo olla epätoivoinen ja aloin pelätä vessakäyntejä. Mitään kipuja ei kuitenkaan ollut, joten yritin pitää toivoa yllä. Lauantaina kesken muuttohommien tunsin, että verta tuli oikein hulahtamalla. Samalla alkoi tuntua lieviä supistuksia. Mieheni lähti viemään minua päivystykseen ja jätimme muuttoapulaiset pärjäämään keskenään (onneksi olivat kaikki sukulaisia). Istuin kolme tuntia sairaalan päivystyksen odotushuoneessa ja kävin neljä kertaa vessassa, koska vuodin niin paljon. Viimeisellä kerralla tuli ulos raskauspussi eikä sen jälkeen meinannut tulla itkusta loppua.

Sain lääkäriltä lähetteen äitiyspolin päivystykseen, jossa odottelin taas pari tuntia ennen kuin pääsin tutkimuksiin. Ultralla todettiin, että kohtu oli istukan rippeitä lukuun ottamatta tyhjä. Sitten minut lähetettiin suoraan naistentautien osastolle lääkkeelliseen tyhjennykseen ja koska oli jo myöhä, jouduin jäämään yöksi. Aamulla onneksi lääkäri totesi ultralla, että kohdussa oli enää vähän nestettä (verta) ja pääsin lähtemään kotiin.

Henkisesti tämä on ollut hirvittävän rankkaa, vaikka raskaus oli vasta alussa. Toisaalta alusta asti oli pieni epäilys ja outo olo, koska armottoman väsymyksen lisäksi mitään kunnollisia raskausoireita ei oikeastaan ollut. Ei pahoinvointia, vain pientä kuvotusta välillä. Ruoka maistui entiseen tapaan eikä kahvin ajatteleminenkaan ällöttänyt.

Aina vessassa käydessä vuoto on ollut ikävä muistutus tapahtuneesta mutta nyt on alakulo alkanut vähitellen hälvetä ja olo parantua samaan tahtiin jälkivuodon vähenemisen kanssa.

Toivon, että teidän muiden tonttuset pysyvät kyydissä loppuun asti! <3

Minut voi siis poistaa tuolta ensimmäisen sivun listasta (la 5.12. Frid/31/2/TAYS).
 

Yhteistyössä