❤️❤️❤️❤️JOULUKETJU 2020 ja 2021❤️❤️❤️❤️

Kalamiehen bravuuri (kinkunpaiston lisäksi):

MANTELIKROKANTTI

Ainekset
  • 150 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 3 dl mantelirouhetta tai lastuja
  • kuorrutus:
  • 300 g maitosuklaata
Valmistusohjeet
Sulata voi kattilassa. Mittaa joukkoon sokeri, siirappi ja
mantelirouhe. Keitä seosta noin 10 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Varo polttamasta pohjaan.

Levitä massa leivinpaperille pellille. Nosta kylmään jäähtymään. Kun massa on jähmettynyt, sulata suklaa vesihauteessa ja levitä kovettuneen massan päälle.

Nosta takaisin kylmään, kunnes suklaa on kovettunut.

Leikkaa paloiksi
 
Lispetin venäläinen sillimajoneesi mitä syyään laatikoiden kinkun ja rosollin kylessä:

-keitettyä kananmunaa
-hyvää silliä, esim. Ahti perhesilli tai matjes
-kuohukermaa vaahdotettuna
-Kavlin herkkumajoneesia
 
Kalamiehen bravuuri (kinkunpaiston lisäksi):

MANTELIKROKANTTI

Ainekset
  • 150 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 3 dl mantelirouhetta tai lastuja
  • kuorrutus:
  • 300 g maitosuklaata
Valmistusohjeet
Sulata voi kattilassa. Mittaa joukkoon sokeri, siirappi ja
mantelirouhe. Keitä seosta noin 10 minuuttia koko ajan sekoittaen.

Varo polttamasta pohjaan.

Levitä massa leivinpaperille pellille. Nosta kylmään jäähtymään. Kun massa on jähmettynyt, sulata suklaa vesihauteessa ja levitä kovettuneen massan päälle.

Nosta takaisin kylmään, kunnes suklaa on kovettunut.

Leikkaa paloiksi
Kokeiluun :)
 
  • Tykkää
Reactions: KalaMies

Yhteistyössä