Jotenkin ku luin, että satuhäät paria on moitittu netissä...

On toki. Tätä vaan hetken seuranneena olen huomannut, ettei yhtään jaksoa ole vielä mennyt ilman kamalaa "potkitaanpäähän" asennetta tällä palstalla... Yksi ketju löytyi vaan viime jakson puitteissa, joten oiskohan ketju viime jaksosta jopa poistettu, heitänpä villin veikan et juu ;)
 
"vieras"
tääläpä hyvinkin se pari haukuttiin. niin ku muutki parit, mutta tuo äiti sai oikeen erikoijulman kohtelun. palstan täydelliset hyeenaäidit kimpussa. no toivottavasti saivat hyvän mielen eilen kun lukivat uutisen. onnistuivat täydellisesti. täälähän monen elämäntehtävä tuntuu olevan, olla mahdollisimman vittumainen mahdollisimman monelle. enpä ihmettele että on yksihuoltajia tää palsta täynnä, ykskää ukko jaksa tolasta muita lyttäävää pirttihirmua
 
"joo"
Kaunis nainen/äiti, kivannäköinen ja oloinen mies, ihana tytär. Ei siinä enempää sitten tarvitakaan, kun on palstan hyeenat vauhdissa ja keskimällä keksivät haukuttavaa perheestä ja suurin osa siitä kohdistuu tietenkin tähän äitiin. Jep jep.
 
"vieras"
Satuhäät-ohjelma on kirvoittanut värikästä keskustelua netissä. Kaikkia tämän kauden pariskuntien häitä on ruodittu vilkkaasti keskustelupalstoilla. Myös aiempina vuosina ohjelma on herättänyt keskustelua.

Tuottaja Juha-Pekka Ristmeri kertoo, että nelisen vuotta sitten erään parin ympärillä vellonut raju arvostelu päättyi vasta sitten, kun jaksoon liittynyt nettisivu sujelttiin. Morsian teki kirjoittelusta tutkintapyynnön poliisille.

IL

Olikos tuo se Tea Hiillosteen veljen vaimo?
 
[QUOTE="vieras";23197873]tääläpä hyvinkin se pari haukuttiin. niin ku muutki parit, mutta tuo äiti sai oikeen erikoijulman kohtelun. palstan täydelliset hyeenaäidit kimpussa. no toivottavasti saivat hyvän mielen eilen kun lukivat uutisen. onnistuivat täydellisesti. täälähän monen elämäntehtävä tuntuu olevan, olla mahdollisimman vittumainen mahdollisimman monelle. enpä ihmettele että on yksihuoltajia tää palsta täynnä, ykskää ukko jaksa tolasta muita lyttäävää pirttihirmua[/QUOTE]

Mitä haukuttavaa heistä sitten löydettiin? Hyvinvoiva pariskunta, vaikka oli esikoisen lisäksi kaksosvauvat hoidettavana.
 
[QUOTE="Riesa";23198915]Ei mulla aiheeseen mitään, mutta pisti toi sun nikki silmään. Mulla on yks kaveri, jonka tytön nimi on Nanja. :) Nätti ja harvinainen nimi teillä. :)[/QUOTE]

Alkaako sen kaverin nimi S-kirjaimella ;)
 
"Mmm"
Miks sit mennä telkkariin, jos ei ihminen kestä kritiikkiä? Kyllä jokainen tietää että, paskaa sataa niskaan tonneittain, kun elämänsä leväyttää telkkariin, ei pidä lähtee tollasiin jos, sit jälkeen päin on hirvee poru. Kannattaa jonkin aikaa tollasen ''julkisuuden'' jälkeen pysyä poissa keskustelu palstoilta, koska sieltä itestään saa takuuvarmasti lukea paskaa ja jotain hyvääki. Jokaisella on oikeus kuitenkin omaan mielipiteeseen. Ja miks helvetissä pitää kaikki, asiat ottaa niin, vakavasti?? Annetaan rauhassa tyhmille se ilo että, ne saa haukkua, nillä tuskin muutakaan aktiviteettia on.
 

Yhteistyössä