josko tänään:)

  • Viestiketjun aloittaja neljäs
  • Ensimmäinen viesti
ONNITTELUT POIKAVAUVASTA :heart: :flower:

Hienoa, että kaikki sujui kuitenkin normaalisti mustasta aukosta huolimati. Mitäs lapsia ja minkä ikäisiä sulla ennestään?

Ja kiitos vaatevinkistä. Oonkin tota vaatetushommaa miettiny niin vauvan kuin ittenikin osalta. Ei taida vauvakaan helteillä potkareita kummempia vaatia päälleen kun kuitenkin suoraan autoon menee ja siitä sisälle. Sairaalaan varasin jo pari t-paitaa mutta tuo alaosasto ei viel selvillä. Sen verran paikat kuitenkin vuotaa, ettei omiakaan vaatteita halua heti sotkea ja niillä upeilla reikähousuilla ei viitti pelkästääkään sielä kuljeskella.
 
Niin ja Epahille tiedoksi, että jouduimme sielä odottelemaan melkein 3 tuntia, että saatiin edes yksi lääkäri sinne meitä odottavia mammoja tutkii. Kätilöitä kyllä riitti ja niiden kohtelu oli sitä tavallista. Ei kehuja muttei varsinaisesti mitään pahaakaan sanottavaa.

Kätilö tutki ensin vauvan sydänkäyrää ja lääkäri katsoi ultralla lapsiveden määrää ja istukan toimivuutta ja mittoja. Teki myös alapäätutkimuksen, joka sattui ihan h.e.l.v.e.t.i.s.t.i. Huomasi mun käyrän häntäluuni, joka on murtunu nuoruudessa ja toisen kerran esikoista synnyttäessä. Nytkin siihen sattuu istuessa. Saatikka sitten synnytyksen jälkeen \|O . Lääkäri joutu useampaan kertaan pyytää mua rentoutumaan mutta kun noita liitoskivuista kärsineitä lanteita aletaan ronklaa niin en pystyny.
Antoivat huomiselle uuden sydänkäyräajan ja sit katotaan, että mahdunko maanantaina synnyttää.
Tokihan sitä tässä vielä toivoo, että itelleen tulisi mutta ei jaksa enää siihen luottaa. Sulle kuitenkin toivon kärsivällistä mieltä loppuajaksi!!
 
neljäs
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.06.2006 klo 13:39 Mehukettu kirjoitti:
ONNITTELUT POIKAVAUVASTA :heart: :flower:

Hienoa, että kaikki sujui kuitenkin normaalisti mustasta aukosta huolimati. Mitäs lapsia ja minkä ikäisiä sulla ennestään?

Kiitos onnitteluista !
kaikki poikia :) syntyneet 98/00/02 =) vipinää riittänee ;)
 

Mehukettu, Tänks vaan tuosta Tayssin "ruuhka-infosta", nyt tietää pikkusen mihin varautuu kun torstaina sinne menee. :whistle: .

Kovasti voimia huomiseen käynnistykseen...:hug:

Perästä tullaan...rv:t nyt 41+2
 

Yhteistyössä