Jos teen 1.6kg jauhelihaa jauhelihapihvejä niin..

vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Manta Makoisa:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Yksi aivan loistava "taikinan jatke" on fetajuusto. :p
Nam. Tämä kuulostaa hyvältä! :p Mitä fetajuustoa käytät?
Apetitin sitä "pillimehupurkissa" olevaa. :D Se on sellasta sopivan pehmeää, helppo murentaa taikinan joukkoon. Lisäksi laitan usein vähän tabascoakin kaveriksi, mutta moneen lapsiperheeseen se välttämättä sovi. Mutta fetaa voin suositella varauksetta.

Noiden fetalihapullien/pihvien kanssa sopii älyttömän hyvin kirsikkatomaattisalaatti ja tuore basilika.

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja :):
Alkuperäinen kirjoittaja endie:
millanen lautasmalli teillä on aterialla ? jos kolmelle ihmiselle ei riitä 400g lihaa per ateria jaettavaksi, ni jossain on minusta vikaa..
Niin, siis meillä 400 g riittää kahdelle :D. Äh, ei sitä jaksa mistään lautasmalleista välittää, kun syödään ihan terveellisesti, ollaan hoikkia ja terveitä.
Sama. Meilläkin se riittää kahdelle, mies syö enemmän kuin minä kylläkin. Ja hoikkia ollaan.

 
nea
Pakko sanoa, että meillä (mies ja minä, ei lapsia) 700g jauheliha menee yhdellä aterialla, jääkaappiin jää toisinaan vähän tähteitä, mutta esim lihapullista ja jauhelihakastikkeesta ei murustakaan.
 

Yhteistyössä