jos suomeen tulis oikeesti vaarallinen sairaus, joka tappas vaikka 85prosenttia

vierailija
vierailija
Ennen covidpandemiaahan WHO sai vuonna 2014 kuriin uhkaavasti liikkeelle lähteneen ebolaepidemian. Siinä on yksi mahdollinen tauti, jota tässä aloittajan skenaariossa voisi miettiä.

Yksi tartuttaa kaksi ja kuolleisuus 25-90%. Tuon laajimman epidemian kuolleisuus tais olla 50% paikkeilla.

Ihmiset täällä Suomessakaan ei tietää, kuinka tärkeää työtä WHO tekee heidän kannaltaan. Lintukotoilemme täällä ja kiukuttelemne, jos joku yrittää rajata liikkumisvapautta pandemia-aikana.

Kuten tässä ketjussa jo kirjoitettu, niin testaamattomia rokotteita ei jaella. Toki pitkäaikaisvaikutuksia, ristiinvaikutuksia ja geneettistä altiutta ei ärhäkän pandemian iskiessä ehdittäisi testata. Eli saattaisi tulla tarjolle keskeneräisenä. Ehkä ottaisin riskin rokotteella, jos tauti näyttäisi todennäköiseltä saada. Jos esim lentoyhtiöt jatkaisivat ihmisten lomalentoja ja ravintoloille annettaisiin periksi.

Rokotteita pelkääville muuten sellainen huomio, että kemikaali on sallittu kunnes huomataan, että se aiheuttaa ongelmia. Näitä esimerkkejä riittää ruokateollisuudesta, rikkaruohomyrkyistä, homeenestoaineista vaatteissa jne.
 
vierailija
Sen perusteella, miten covidpandemia maailmanlaajuisesti saatiin hoidettua, niin ottaisin ehkä rokotteen varuiksi. Ei meitä saa järkipuheella pidettyä karanteeneissa kotona. ”Koska minulla on oikeus jne!”
 

Yhteistyössä