Jos sukupuoli ei näkynyt ultrassa, niin kumpi tuli?

Kun odotimme esikoistamme, olisimme kovasti halunneet tietää vauvan sukupuolen etukäteen, mutta se ei näkynyt ultrassa. Serkkuni sanoi tuolloin, että yleensä ne on tyttöjä, jos sukupuoli ei näy. Oikeaan osui meidän kohdalla, mutta tuurilla vai onko oikeasti näin? Siksi haluaisin tehdä vähän galluppia aiheesta ennen kuin pikkukakkosen kanssa ollaan tässä vaiheessa. Eli jos lapsesi sukupuoli ei näkynyt ultrassa, vaikka olisitte halunneet tietää, niin kumpi tuli?
 
Meille ultraaja vaan sanoi, että asento on sellainen, ettei tästä mitään voi sukupuolesta päätellä. Minusta vaikutti siltä, että sitä ei vaan yhtään kiinnostanu selvitellä sukupuolta, kun se ei kuulunut välttämättömään toimenkuvaan...
 
Moi!

Mulla oli molempien lasten kanssa silleen että sukupuoli ei näkynyt ultrassa. Eka oli poika ja toinen tyttö. Kätilö kyllä meinas, että ensimmäinen olis tyttö, mutta toisin kävi. Ei aina pidä sokeesti luottaa ammattilaisiinkaan. :)
 
Eli serkkuni näyttäisi olevan oikeassa. Yleensä ovat tyttöjä, jos pojan sukuelimiä ei näy, mutta pojankin elimet saattaa olla piilossa. Sitä kummastelen, että jos katsoo telkkarista ulkolaisia vauvaohjelmia, niin vanhemmat aina tietävät sukupuolen etukäteen, jos haluavat tietää. Mistähän se johtuu? Käykö ne tiuhempaan ultrassa vai johtuisko siitä, että käyvät yksityisellä ja siellä selvitetään mitä asiakas vaan tahtoo? Onko Suomessa ultraajat (mitä he edes ovat koulutukseltaan?) ylipäätään mitenkään koulutettuja katsomaan sukupuolta? Olen kuullut, että tytöltä on mahdollista nähdä häpyluut, mutta johtuukohan sekin asennosta vai näkyykö ne aina, jos osaa katsoa?
 
Heippa,

Meidän pikkuinen syntyi elokuussa, ja sanoin ultrassa et emme sit haluu tietää ja vältin katsomasta etten näkis.. no huoletta sai katsoo kun asento sellainen ettei olis voinut sanoo kumpi. Ja poika tuli. Tämä oli toises ultras ekas olis näkynyt ja katsoin vain sillon kun tiesin etten voi nähä kumpi olis.
 

Yhteistyössä