jos näkisit jonkun ihmisen alushousuista pursuavan karvoja niin kehtaisitko sanoa suoraan?

  • Viestiketjun aloittaja mehumaija
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
No en tietenkään sanoisi mitään. Enkä kyllä tiiraisikaan niin tarkasti, notta näkisin. Jos kyseessä olisi oma puoliso ja asia häiritsisi mielenrauhaani, saattaisin harkita.
 
ppp
Höh no en tietysti sanoisi, koska ihan varmasti se tietää itsekin. Ja missä tilanteessa niitä alkkareista pursuavia karvoja voi nähdä? Uimahallin pukuhuoneessa? Mitä väliä vaikka pursuaakin.
 
"vieras"
No voi jessus, en tietenkään sanoisi mitään. Ei kai kukaan niin moukka ole, että toisella sellaisesta huomauttaa, ainakaan vieraalle. en edes omalle miehelleni viitsisi tuollaisesta sanoa, miksi ihmeessä sanoisinkaan?!?
 
"jeee"
No mulla aina välillä pursuaa jos en jaksa kauheasti välittää. Jos pitää mennä uikkareihin tai bikineihin tai muuten näyttää jostain syystä hyvältä vähissä vaatteissa niin sitten vaan ajelen bikinirajat. Että joku vois joskus ehkä nähdäkin jossain kuntosalln pukkarissa, jos haluais. Mutta jos huomauttais niin sanoisin varmaan että aha.
 
"vieras"
Näkisin tämän ihmisen siis alushoususillaan ja hän tieten tahtoen näyttäytyisi mulle niin?
Miksi sanoisin, jos hän ei yleisesti juoksentelisi pelkät alkkarit jalassa. Sitäpaitsi mitä väliä jos alkkareista vilkkuisikin karvoja. Sitten voisin ystävällisesti huomauttaa, jos jollakin olisi sortsit jalassa ja sieltä lahkeesta roikkuisi pimppi- tai munakarvoja.
 
"hehhehheh"
No en todella huomauttaisi! Sitä paitsi oma ukkokulta on niin karvainen, että olisi aika koomisen näköinen jos jotenkin trimmaisi munakarvat ja sitten alkaisi kuin tyhjästä jalkakarvat.
 
Minä kans mietin että missä tilanteissa ihmiset kuljeskelee alushoususillaan niin että karvojen näkyminen voisi jotenkin häiritä...? Kadulla, ei... Jossain mallikuvauksissa, vai...?
Pahasti sekaisin olevan tuntuinen henkilö harhailee kotikaupunkisi kadulla alushoususillaan, katse harittaa. Menet huomauttamaan hänelle "Hei, olisi aihetta sheivata!"
 
  • Tykkää
Reactions: Pahvikannu
esimerkiksi siellä uimahallin pukuhuoneessa. :whistle:
Niin mut miten se siellä häiritsee, eikös ne karvat melkein niin kuin kuulu sinne pukkariin? Kun kuitenkin vaatteita otetaan pois jne... Jos karvat pursuilee pikkuhousuista niin eihän se automaattisesti tarkoita että ne rehottaa myös uima-asusta(jossa sit taas esiinnytään "julkisesti"). Voihan sillä olla vaikka lahkeellinen uikkari tai pikkuruiset pitsiset narustringit joista hyvin vähäinenkin karvoitus puskee yli.
 
Viimeksi muokattu:
"pop"
Siis joku miun karvoista tulis huomauttelemaan, niin sais kyllä täydet pisteet moukkamaisuudesta.

Min en karvojani ajele, totta hiivatissa se pehko sieltä uimapuvun ja pikkarien reunoilta näkyy. Grow up.
 
mehumaija
[QUOTE="Tahvo";26557155]Ehkä vuoden omituisin kysymys :D[/QUOTE]

kysyn tätä siksi, kun nykymaailman ajattelutapa naisille on ettei karvoja saisi olla muualla kuin päässä eli hiukset. do you understand now?
 

Yhteistyössä