Jos miehet tulisivat raskaaksi naisen sijaan, niin mitenköhän erilainen tää maailma olis ?

no todellakin...
Maailma olis niin erilainen... Kivunlievityksen lisäksi olis panostettu paljon repeämien estämiseen ja korjausleikkauksiin jos repeämiä kaikista huolimatta tulisi.
 
Non compos mentis
Naisten seksuaalisuus olisi avoimempaa ja holtittomampaa. Naisten status kaikkialla maailmassa kohenisi, jos miehillä olisi yhä siittiöt (joita on paljon) ja naisilla ne harvat munasolut.
 
Mitä todennäköisemmin _yleisesti_ naisten pitäisi kovin yrittää lahjoa ja maanitella, että lapsia tulisi perheisiin. Miesten "vauvakuume" kun on lievempää kuin naisilla, jos katsotaan yleiseltä kantilta. Luultavasti myös miehet jäisivät kotiin hoitamaan kotia enemmän kuin naiset.
 
vieras
Todennäköisesti naiset joutuisivat inttiin.. Ainakin mun miehen mielestä.. Hänen mukaansa on ihan ok kärsiä pahoinvoinnista 4-5kk + kaikista muista ihanista raskaus vaivoista ja synnyttää kun miehet kuitenkin käy intin...
 
Raskaana
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Todennäköisesti naiset joutuisivat inttiin.. Ainakin mun miehen mielestä.. Hänen mukaansa on ihan ok kärsiä pahoinvoinnista 4-5kk + kaikista muista ihanista raskaus vaivoista ja synnyttää kun miehet kuitenkin käy intin... [/quote IHANA!tosi ihana ajatusmaailma :)
 
vieras
Lapsivuodeaikana Kela korvaisi pakollista elpymistä synnyttäneille isille. Joku "hoitolaitos" olisi sitä varten, että isit menisivät sinne vähitään kerran viikosssa ekan puolen vuoden aikana hierottavaksi, ruokittaviksi, saamaan vertaistukea ja nukkumaan. Lapsista huolehtisi koulutettu hoitoisi.

Miehet tarttee enemmän huomiota kun ne on kipeinä. Ei ne synnytyksestäkään selviäisi ilman erityishuomiota.
 

Yhteistyössä