Jos lihaa haisee TODELLA pahalle kun sitä kypsentää, onko se pilaantunutta?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ov
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Eikö sitten raakana haissut? Kylä liha voi pilaantua, vaikka päiväys olisi ok. Välillä itsekin heittänyt jauhelihat roskiin pallulta :x

*muoks*

mikähän lukihäiriö muhun iski, siis pannulta :xmas:
 
Alkuperäinen kirjoittaja ov:
Vaikka päiväys on kunnossa.

oon huomannut joskus saman just jauhelihassa.
raakana ( maustamattomana) haju on aivan karmea! mausta, jos edelleen haisee pahalle niin en mää ainakaa voisi sellasta syödä.
 
Me joskus ostettiin kokonainen sisäfile ja se haisi kypsennettäessä ihan kananmunalle. Mulla jäi syömättä :/
Mutta kuulemma se haju johtu siitä ettei lihasta tuuletettu niitä säilöntäkaasuja pois. :whistle:
 
meilläkin haisi j.liha kauheelle ja paistettaessa haju vaan ylty. Otin yhteyttä tuotteen siakaspalveluun ja kerroin hajusta. Kehottivat heittämään lihan roskiin ja lähettivät postissa lahjakortin. Liha oli HK:n.
 

Yhteistyössä