ois reilusti kananmunia ja juhlat on tulossa. onko mitään hyvä salattia johon niitä voisi käyttää tai joku "massa" millä niitä voisi täyttää? kaikki ohjeet va tänne, kiitos!
Keitä kananmunat. Munat puoliksi. Kaiverra keltuaiset ulos. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesia ja punasipulisilppua. Seos sit munien puolikkaisiin. Myös mätiä voi laittaa seokseen.
[QUOTE="vieras";23419114]Keitä kananmunat. Munat puoliksi. Kaiverra keltuaiset ulos. Sekoita keltuaisten joukkoon majoneesia ja punasipulisilppua. Seos sit munien puolikkaisiin. Myös mätiä voi laittaa seokseen.[/QUOTE]
Pääsiäisen aikaan meillä on aina sellasia munia, mitkä halkastaan pituussunnassa puoliksi, keltuainen irroitetaan. Sen joukkoon sekotetaan anjovista ja sitten takasin munaan ja tarjolle
Jaa mut nyt aloin miettimään tuleeko niihin jotain muutakin, hmm...