joko muiden 6kk vauvat ryömii??

  • Viestiketjun aloittaja ..
  • Ensimmäinen viesti
näin meillä
Kuopus kovasti yrittää nyt jo ryömiä, ikää 4kk. Pääseekin jo puolisen metriä eteenpäin, sitten suuttuu. Esikoinen konttasi 8kk ikäisenä, käveli vasta 1v6kk ikäisenä. Taitaa kuopus kävellä vähän aikaisemmin...:)
 
Meillä kaikki lapset ovat jo tuossa iässä kontanneet ja istuneet ihan tukevasti, mutta ovatkiin olleet aika vauhdikkaita. Mutta älä turhaan vielä huolestu, jokainen kehittyy omaan tahtiin toiset nopeemmin ja toiset rauhallisemmin. Olethan antanut lapsen olla lattialla vapaasti? Eikä sitteriin kytkettynä kaiken aikaa.
 
äitix4
Meillä on ryömitty kuka mitenkin. Nuorin (esikoinen) oli 4kk ja kolmonen hitaimpana 7kk. Älä ole huolissasi. Kaverin lapsi alkoi konttaamaan 10kk iässä. Muutenkin tooooosi rauhallinen tyyppi ollut aina.
 
Meillä 5,5kk tyttö pyörii ympäri kämppää, peruuttelee ja pääsee ihmeellisellä peruuttelupyörimiskeinolla sinne minne haluaa. (Eli koiranruokakupille) :D

Mutta ei varsinaisesti ryömi.

Nostaa vuorotellen peppua irti maasta jalkojen varaan ja toisella kertaa etukroppansa käsien varaan. Ei vielä yhtäaikaa.
 

Yhteistyössä