Joko lapsille toppapuku päälle?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
lady of the lake
Samaa mietin, kaivoin nyt kuitenkin varastosta esille aamua varten.Jos on yhtä kylmä ilma kuin eilen ja tänään niin toppikset laitan päälle.Itselläkin oli kesätakilla todella kylmä molempina päivinä.Kinttaat ja talvikengät laitoin myöskin valmiiksi tuohon.
 
vieras
huomenna laitetaan pitkät kalsarit ja gollege paidat (pitkähihasen t-paidan sijaan). tähän asti pärjätty välikausihaalarilla ilman niitä. tänään ei lapsilla niitä ollut ja kylmä ei päässyt yllättämään.
 
kyllä ajateltiin vielä pärjtä välikausihaalarilla, alla oli kolitsipuku, fleecepuku..eikä ollut neiti yhtään kylmänen. veilä varaa lisätä sukkahosutu ja poolopaita! meillä kun eii oo yhtään sellasta keltään saatua vähän ohkaseksi pestyä toppapukua, niin yritetään pärjätä mahdollsiimman pitkään näin. noin uudet on niin paksut..ja milläs sitten pakkasilla tarjetaan!
 
vieras
Just ajattelin et huomenna vois jo laittaa lapsille toppikset kun tänäänki oli niin kolea ilma, huomennahan saattaa olla jo lumi maassa.. niin ja täällä pohjosessa asustellaan.
 
EpätoivoisenRento
1-vuotiaalle laitoin tännään toppahaalarin ja alla oli body, gollarit ja sukkikset. Helpompi pukeakun ei montaa kerrosta tarvi kuoria. Pojalla oli 2-os. kevyt toppapuku.Pipot ja hanskat vaihdettiin astetta paksumpiin.
Pirkanmaalla asutaan ja ainakin tänään tuuli teki ilmasta kylmän.
 
Meillä on tytöllä viimevuoden toppahaalari ja pojalla toppatakki, sekin viime talven jäämistöä. Eli moneen kertaan pestyjä, ei enää niin lämpöisiä kuin ihan uudet toppavaatteet. Mutta just hyvät näille keleille! Ja Tampereella asutaan.

Lisään vielä, et lapsiakin on niin monenlaisia, joku palelee helpommin kuin toinen, meillä poika pistäs toppavaatteet varmaan jo vaikka sillon kun on kymmenen astetta lämmintä...
 
.
Välikausihaalari, fleecehaalari , collegepuku, sukkikset, neuleliivi,syyskengät, kauluri,ohut kypärämyssy, villapipo, hanskat. Nuo oli 1v 7kk ikäisellä tänään ja olisi viihtynyt vaikka miten kauan ulkona, ei ollut kylmissään tai kuumissaan. Itsellä meinasi vilu tulla..
 
Vauvalla oli toppahaalari ja alla pitkähihanen body, sukkikset ja kollarihousut. Vaunuissa nukkui, makuupussissa. Pojilla (3v) oli jo tommoset melko kevyet toppahaalarit päällä kun ulkona oltiin. Haalareitten alla oli sit kalsarit, kollarihousut, kollaripaita, ohut fleecetakki. Päässä oli uudet sisukas.netistä tilatut "kypärähatut" jotka oli pakko saada päähän kun eilen tulivat postissa :D Jalassa vielä tommoset vuorilliset kumpparit kera villasukkien. Tässä raporttia meidän pukeutumisista. :kieh: Ainiin, ja tietty rukkaset oli myös, semmoset kevyttopparukkaset :LOL:
 

Yhteistyössä