Jes! Tutista päästy eroon

meillä tyttö 2 v 5kk unilla tuttia lutkuttaa nyt meinasin lomalla tytön kanssa heittää ne harakoille...... en kestä sitä mökää varmasti...... uuh. on kait käytävä henkinen valmentautuminen, ettei ite luovuta jo eka yönä,,,, onnea teille ku ootte onnistunu :).
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 23.07.2006 klo 19:15 annukka83 kirjoitti:
Juu meillä kuopuksen kanssa päästiin tutista eroon muutama päivä sitten. Kyllähän se huutoa oli vko:n verran ja vielä välilläkin jaksetaan perään huutaa. Mut ehkä se tästä.
Minkä ikäinen teillä on päässyt tutittomaksi? Oon miettiny et koska aloittais totuttelun tutittomuuteen, neidillä ikää 1v2kk, että mitään kovaa kiirettä ei vielä ole... Tyttö ei syö tuttia kuin nukahtaessaan, et ei ole kiinni kasvanut siihen... =) En sitte tiiä paljonko mahtaa auttaa siinä vaiheessa kun sitä ei nukkumaan mennessä ole... :whistle: Onko kellään kokemusta Kynnelistä, suututtaako se vaan kun tutti maistuu pahalle, vai helpottaisko oikeesti eroon pääsyssä...

Entä onko tutti jäänyt kerralla kokonaan pois, vai ensin esim. päiväunilta ja kun ne sujuu niin sitten vasta yöunilta...?
 
Kuopus on 1v4kk. Kokonaan otin pois. Aamulla ku heräsi niin keräsin kaikki tutit pois ja piiotin. Onneksi oltiin mökillä silloin ku siihen me se tähdättiin.
Ja sinä päivänä kävi jonkun toisen pihan koira meidän pihassa niin sanottiin pojille,et koifra vei mennessään.
 
tytöt
meilläkin päästiin siitä lutkuttimesta kun otin sen vain kylmästi pois enkä antanut takaisin. Tyttö oli 1v 2kk, nyt ei tietäsi enää mitä sillä tekisi jos saisi =)
 

Yhteistyössä