Jehovan todistajista

  • Viestiketjun aloittaja Ärsyttää
  • Ensimmäinen viesti
Ärsyttää
Lapseni mummu(isän äiti) on jehovan todistaja ja en voi sietää miten hän yrittää aivopestä lapsiamme! :kieh:
Kyseinen mummo jaksaa meillekkin lähetellä uskonlehtiään ja paasata kuinka pitäisi elää..Hänelle usko on kaikki kailessa!Hänen viikonloppuiset jehovien kokoukset yms menee lapsenlapsienkin edelle..ei hän menoistaan tingi vaikka oltaisiin menossa kyläilemään!(Silloin harvoin kuin käytäisiinkin!)
Olen pettynyt..Hän paasaa paratiisista yms.mutta ei ymmärrä elää tätä normaalia elämää.Hän ei ymmärrä ettei lapsenlapset hänestä välitä hänen ollessa vanha..ei hänkään välitä heistä nyt heidän ollessa pieniä!Ja apu olisi joskus enemmän kuin tarpeen..Lapsenlikkoja ei ole tarjolla muutenkaan, muttei hän voi omista menoista luopua.. :(
 
sivusta seurannut
Vaikka tarjoaisikin apua niin ei kannata lasta viedä sinne hoitoon. He todellakin aivopesevät ikään katsomatta muita ihmisiä. Valitsevat usein uhreikseen yksinäisiä vanhuksia jotka kaipaavat juttu seuraa. Tosi asiassa petaavat omaa paikkaa paratiisissa käännyttämällä muita.Eli oma napa lähinnä ja kaikki valettu samaan muottiin josta ei saa poiketa... kammottavaa.
 
Ärsyttää
Eikö ole typerää yrittää käännyttää LAPSIA?Eikö Jehovilla ole mitään käsitystä moraalista OIKEASTI?
Vanhempien tehtävä on opettaa lapsille uskonnoista,ei isovanhempien...paitsi ehkä sitten myöhemmin kun lapsi jo ajattelee omilla aivoilla!Sairasta..
 
Kirjoituksesi ap oli melkein kuin suoraan omasta päästäni.Meillä myös koetellaan mm.juuri tuon uskon takia + lisänä siihen lasten ja lastenlasten eriarvoisuus.
Ei käy kaikilla flaksi sululaisten kanssa! :headwall:
 
koiraharrastaja
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.02.2006 klo 22:03 Emäntä kirjoitti:
Kirjoituksesi ap oli melkein kuin suoraan omasta päästäni.Meillä myös koetellaan mm.juuri tuon uskon takia + lisänä siihen lasten ja lastenlasten eriarvoisuus.
Ei käy kaikilla flaksi sululaisten kanssa! :headwall:
Just sama homma ex-anopin kanssa...Pelotteli aikanaan 4-vuotiaan helvettiin joutumisella niin, ettei lapsi uskaltanut nukkua, kuin äitin vieressä. Onneksi tyttö kuitenkin uskalsi lopulta kertoa, kun ei asia kuulumma mulle, eli hullulle #&%£$!*, kuulunut... :(
 
Meillä uusperhe ja lasten mummo jehovan todistaja.Hänkin peloitellut lapsia jättiläisillä yms raamatullisilla kertomuksilla.Lapset pelkäävät ja näkevät painajaisia..Onko järkeä?
Siinäpä saat sitten yöt lohdutella ja selvitellä asioita..
 

Yhteistyössä