mistähän johtuu, että kun teen esim. jauhelihapihvejä, ne maistuvat mullalle/maksalle/maaperälle?
Laitan reilusti mausteita, jauheliha on tuoretta jne. Olen laittanut vettä/kermaviilin + vähän korppujauhoa + munan. Ja kuullotettua jäähdytettyä sipulia.
Moni varmaan jatkaa ettei tarvisi noita jatkeita mutta kyllähän niillä muutkin saavat herkulliset pihvit, esim äiti.
Olen kokeillut paistaa sekä uunissa että pannulla mutta sama paha lopputulos.
Laitan reilusti mausteita, jauheliha on tuoretta jne. Olen laittanut vettä/kermaviilin + vähän korppujauhoa + munan. Ja kuullotettua jäähdytettyä sipulia.
Moni varmaan jatkaa ettei tarvisi noita jatkeita mutta kyllähän niillä muutkin saavat herkulliset pihvit, esim äiti.
Olen kokeillut paistaa sekä uunissa että pannulla mutta sama paha lopputulos.