jauhelihataikinasta pahan makuista!

mistähän johtuu, että kun teen esim. jauhelihapihvejä, ne maistuvat mullalle/maksalle/maaperälle?

Laitan reilusti mausteita, jauheliha on tuoretta jne. Olen laittanut vettä/kermaviilin + vähän korppujauhoa + munan. Ja kuullotettua jäähdytettyä sipulia.

Moni varmaan jatkaa ettei tarvisi noita jatkeita mutta kyllähän niillä muutkin saavat herkulliset pihvit, esim äiti.

Olen kokeillut paistaa sekä uunissa että pannulla mutta sama paha lopputulos. :(
 
Älä ainakaan sekoita sellaisia mausteita, jotka ei sovi keskenään. Muutenhan toi kuulostaa ihan perusreseptiltä.

Mä laitan yleensä vaan suolaa, pippuria, timjamia ja basilikaa. Ehkä vähän paprikajauhoa.
Sitten vielä vähän korppujauhoa ja munan. Kermaviiliä ja vettä en laittais.
Sitten pitää ruskistaa kunnolla, ettei ne jää sellaisiksi harmaiksi. Pannulla mun mielestä.

Kokeile uudestaan!
 

Yhteistyössä