Jatkoa treffeille huomenna

Viime viikoiset treffit onnistuivat yli odotusten, niin kuin täällä kävin kertomassa. Huomenna on uudet treffit. Ajattelin kokata hyvää ruokaa, viiniä, kynttilöitä, musiikkia... Me oikeasti halutaan tutustua toisiimme ja kaikessa rauhassa katsoa tuleeko tästä mitään. Jännityksellä odotan huomisiltaa!!!
 
Mari
Alkuperäinen kirjoittaja Elämänlanka:
Viime viikoiset treffit onniastuivat yli odotusten, niin kuin täällä kävin kertomassa. Huomenna on uudet treffit. Ajattelin kokata hyvää ruokaa, viiniä, kynttilöitä, musiikkia... Me oikeasti halutaan tutustua toisiimme ja kaikessa rauhassa katsoa tuleeko tästä mitään. Jännityksellä odotan huomisiltaa!!!
Ihanaa!

Mitä meinaat kokata?
 
Painovirhepaholainen oli lipsahtanut tuonne eiliseen kirjoitukseeni. Jännittää niin, ettei sormet tottele...


Löysin just ihanan kasviskastikkeen ohjeen ja pastaa sen kanssa. Olen itse kasvissyöjä tai siis syön lisäksi kanaa ja kalaa. Vai pitäiskö sittenkin tehdä jotain kanaruokaa? Jos tuo kasviskastike on miehelle liian kevyt. Mut toisaalta syöminen menee aika myöhään iltaan. Äh! Onko vinkkejä?
 
vinkki
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Laita kanaruokaa, ei ne miehet aina niistä vihanneksista nauti...
Kanaa voi olla aika hankala saada, kun ne viedään pääosin ketunruuaksi. Broiskua tietty on kaupat pullollaan, mutta miehekkäämpää on possun tai naudan pihvi.
 

Yhteistyössä