Jalostaja otti hernekeitossaan varaslähdön hyönteisissä, sirkkajauho tulee nyt elintarvikkeisiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ihmisen primitiivisiä liskoaivoalueita halutaan vahvistaa ihmiskunnan tyhmistämisagendassa. Hyönteisjauheiden hormonit vaikuttavat ajan kanssa ihmisiin. Ajatelkaa nyt hyönteissyöjiä: sammakkoeläimet, liskot ja linnut.

Soija vaikuttaa poikalapsiin, mutta hyönteisten hormonit muka eivät. Ruoka muokkaa meitä, ja on osasyynä mm. rodullisiin piirteisiin pitkässä juoksussa.
Noin täytyy olla. Vaaleaihoiset eivät siedä aurinkoa kuten tummat
 
vierailija
Varmaan tota tulee myös päiväkotien, koulujen, sairaaloiden ja palvelutalojen ruokiin.. Ehkä tulee halvemmaksi tarjoilla jotain sirkkanakkeja ym kuin perinteisempiä versioita..
 
vierailija
Niin oli mutta itsellä käytössä moniviljaleivät. Ei kyllä tuon lisäyksen jälkeen. Taida uskaltaa syödä mitään muuta kuin kotimaisia kasviksia ja tuorelihaa jatkossa. Jää sämpylöidenkin leivonta, jos jauhoissakin on tuota. Tuotemerkinnän on kyllä oltava parempi kuin joku pikkupräntti, ihan sen ötökän kuva isosti esillä koska riskin ottavat kohtalokkaita allergiakohtauksista muutoin!
Niin on
 
vierailija
Noissa valmistuotteissa on muutenkin niin paljon shaissea että ei niitä kannata itseensä tunkea. Kun tsiigailet missä tuotteessa ei ole jotakin maissi/soija/kasvisöljyjä niin vähiinpä käypi!

Kannattaa suosiolla syödä vain kokoravintoa, saadaan samalla enemmän ravintoa meille. Tällä hetkellä ihmiset valitettavadti syövät lähes pelkkää roskaa, näethän valikoiman kaupassa.
En oikeastaan käy kaupoissa joten unohtuu mitä kaikkee on tyrkyllä
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
Miten ne sirkat tapetaan ennen ruuanlaittoa? Hirtetään?
Tähän löydät ihan viralliset ohjeet. Onnea sirkankasvatukseen!

Sirkkasadon korjuu
Sirkkojen kerääminen aloitetaan poistamalla kasvatusastiasta kaikki ruokinta-, kastelu- ja muninta-astiat. Sirkat kerätään ravistelemalla ne kananmunankennoista ja muista sisusteista toiseen tyhjään laatikkoon (Cloutier 2015). Sirkat siirretään jääkaappiin, jossa sirkkojen elintoiminnot hidastuvat ja ne vaipuvat horrokseen. Jääkaapista sirkat siirretään horroksessa pakastimeen, jossa ne kuolevat. Sirkat korjataan ennen aikuisvaihetta, jolloin siivet eivät ole vielä kehittyneet ja jalatkin ovat vielä tässä vaiheessa pienempiä kuin aikuisilla sirkoilla (Cloutier 2015, Collavo ym. 2005). Jalat irtoavat usein käsittelyn aikana. Jauhoiksi menevät sirkat kuivatetaan uunissa, jonka jälkeen ne voidaan jauhaa hienoksi. Kotisirkkaa kasvatetaan paljon, koska sen maku on paljon parempi kuin muiden sirkkalajien. Erityisesti naaraspuolisilla kotisirkoilla on alaruumissaan paljon munia, jotka ovat herkullisen rapeita.

 

Yhteistyössä