Jalostaja otti hernekeitossaan varaslähdön hyönteisissä, sirkkajauho tulee nyt elintarvikkeisiin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jos on äyriäisille tai pölypunkeille allerginen niin silloin nämäkin voi aiheuttaa, mutta ei oo lihavoituna vaan jokaisen pitää ite syynätä ne paketit läpi. Se on aika erikoista. Erikoista on myös että cricket one nimiselle yritykselle on annettu viiden vuoden monopoli toimittaa tätä jauhoa Eurooppaan.
Noin ne maissisoijatkin on ujutettu joka paikkaan-ensin lääkkeissä
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija

Olen maistanut sirkkajauhoja sisältäneitä tuotteita jo ajat sitten (olisiko tuosta kolmisen vuotta?). Maku ei ilahduttanut joten en toistaiseksi niitä kaipaa.
jäi muuten fazeritkin samantien ostoslistalta😉
 
vierailija
Olipa typistetty vastaus vai oliko tuo maku ainoa syy miksi et söisi?
Oletko lukenut näitä mahdollisia haittoja mitä ihmiset voivat hyönteisiä syötyään saada?
Hyönteisfarmeilla 80% olivat täynnä loisia, joista 30% mahdollisesti ihmiseen tarttuvia. Hyvää ruokahalua :D

 
vierailija
Niin oli mutta itsellä käytössä moniviljaleivät. Ei kyllä tuon lisäyksen jälkeen. Taida uskaltaa syödä mitään muuta kuin kotimaisia kasviksia ja tuorelihaa jatkossa. Jää sämpylöidenkin leivonta, jos jauhoissakin on tuota. Tuotemerkinnän on kyllä oltava parempi kuin joku pikkupräntti, ihan sen ötökän kuva isosti esillä koska riskin ottavat kohtalokkaita allergiakohtauksista muutoin!
Hyvin ollaan pärjätty ilman leipää kohta 2 vuotta. Eikä ole edes kaivattu sitä.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Jos on vakavasti allerginen jollekin, on aina syytä lukea niitä pikkupränttejä. Miten luulet pähkinäallergikkojen pysyneen hengissä?

Mutta jos olet laiska, voit siirtyä Lissu-dieettiin. Vuoropäivinä paistat naudanpaistin ja kinkun. :sneaky:
 
vierailija
Noissa valmistuotteissa on muutenkin niin paljon shaissea että ei niitä kannata itseensä tunkea. Kun tsiigailet missä tuotteessa ei ole jotakin maissi/soija/kasvisöljyjä niin vähiinpä käypi!

Kannattaa suosiolla syödä vain kokoravintoa, saadaan samalla enemmän ravintoa meille. Tällä hetkellä ihmiset valitettavadti syövät lähes pelkkää roskaa, näethän valikoiman kaupassa.
Niin just
 
vierailija
vierailija
Syödäänhän sitä marsuja, pääskysenpesiä, etanoita, sammakonreisiä, haukea (loisin sisävesikala), sieniä joissa matoja esim tatit (Suomesta viedään Italiaan syötävät tatit myös matoset ja ne kuivatetaan, jauhetaan ja jauhetta käytetään sieniruokiin kuten sienikeittoihin), ostereita, riistaa..... oikeastaan ihminen syö lähes kaikkea mikä mätänee paitsi myrkyllisiä.
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vierailija:
Syödäänhän sitä marsuja, pääskysenpesiä, etanoita, sammakonreisiä, haukea (loisin sisävesikala), sieniä joissa matoja esim tatit (Suomesta viedään Italiaan syötävät tatit myös matoset ja ne kuivatetaan, jauhetaan ja jauhetta käytetään sieniruokiin kuten sienikeittoihin), ostereita, riistaa..... oikeastaan ihminen syö lähes kaikkea mikä mätänee paitsi myrkyllisiä.
Ei meillä ainakaan. Hauet syötetään linnuille/ketuille
 

Yhteistyössä