Jännä että PELKÄSTÄÄN peruskoulun käyneiden suosikkipuolue SDP kun perussuomalaiset suosituin kaikkien koululaisten keskuudessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jotenkin sitten ne jotka päättävät koulunkäynnin ja opiskelun peruskouluun jäävät sitten sdpn ja vasemmiston äänestäjiksi.
Onko sitten niinkin että helpoiten ehkä se vähiten kouluja käynyt porukka helpoiten uskoo kauniita ihmisiä joilla yksinkertaiset ja helpot uskonkappaleet joita seurata, ei ehkä niinkään osata pohdiskella asioita ja opiskellen asioista ottaa selvää?
Sdpläisolle nostan hattua että vaikeuksista huolimatta on saatu se peruskoulu läpi, rasismia en haluaisi lietsoa ja lisätä, näitä mietin tässä kiikkustuolissa.
Onko että kun muiden kanssa ei haluttaisi yhteistyöhön että pelottaakin se että muut käyneet enemmän kouluja, halutaan ehkä enemmänkin olla siinä omassa takarivin tutussa porukassa. Nahkatakkeja, viinaa, "jauhoja" ehkä ottaen, se toisten ihailu niin tärkeää vasemmiston porukoissa, halutaan sellaista tiettyä auktoriteetti- vastaisuutta uhota ja ehkä se koulutus nähdään sellaisena auttoteettina myös.
Miten tämä sitten ratkeaa ettei ole sdp- ihmisiä, se täytyy siellä peruskoulussa huomata nämä jotka sitten eivät opiskelua ja koulutaivalta jatka- siinä jos nuori saadaan jatkamaan opiskelua niin valtavan paljon pienenee rodennäköisyys että äänestäisi SDP.tä.
Tämä huomioitava kun tästä porukasta otetaan koppi. Kallista näille räätälöidä opetusta mutta edellisen hallituksen toimista nähdään se hinta näistä peruskoululaisten hallituksista.
N42, kiikkustuolissa radiota kuunteleva palstalainen
 
vierailija
demarei äänestää pääasiassa koluja käymättömät ja niitä on nuorissa ikäluokissa hyvin vähän

jos persuihin petytään niin se sataa kepun ja kokoomuksen laariin
Oliko Martti Ahtisaari kouluja käymätön ja sivistymätön. Samoin Mauno Koivisto, Tarja Halonen ja hyvin moni muu korkeassa asemassa ollut ja oleva henkilö.
Voi Ruuttis parka, kun nolaat itsesi jokaisessa viestissäsi huonolla suomen kielen taidollasi.
 
vierailija
tilastollisesti ottaen demareis on vähemmän korkeasti koulutettuja kuin muissa puolueissa
"Alle 30 prosentilla perussuomalaisten jäsenistä on korkeakoulutus. Puolueen kannattajista sellainen on kymmenellä prosentilla"

 
vierailija
"Alle 30 prosentilla perussuomalaisten jäsenistä on korkeakoulutus. Puolueen kannattajista sellainen on kymmenellä prosentilla"

Tuo on siis vuodelta 2017.

Tuoreempaa tietoa:

"Kokoomus ja vihreät saavat eniten kannatusta yliopisto- ja korkeakoulutettujen parissa. Eniten suosiota perus- tai kansakoulun suorittaneiden joukossa keräävät perussuomalaiset, SDP ja keskusta."

 
vierailija
Koulutuksen tuloksia.. Mahtavat näiden äidit olla ylpeitä.

"Perussuomalaiset korostaa sisäistä turvallisuutta, mutta puolueen kansanedustajat ovat syyllistyneet tällä hallituskaudella virkamiehen vastustamiseen ja ylinopeuden ajamiseen.

Perussuomalaisten kansanedustajan Timo Vornasen osallisuus ampumatapaukseen Helsingissä on hallinnut lehtien otsikoita viime päivät.
Vornasen lisäksi muitakin perussuomalaisten kansanedustajia on joutunut tekemisiin virkavallan kanssa kuluneen hallituskauden aikana


Perussuomalaisten kansanedustaja Sheikki Laakso, 55, määrättiin tammikuussa sakkorangaistukseen virkamiehen vastustamisesta

Puolueen kansanedustaja ja toinen varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas puolestaan kaahasi vuoden alussa korttinsa hyllylle määräajaksi.

Brother Christmas -hyväntekeväisyystoiminnastaan tunnettu kansanedustaja Ari Koponen (ps.) tuomittiin vuonna 2019 käräjillä sakkoihin rahankeräysrikoksesta

Porilainen kansanedustaja Petri Huru (ps.) sai vuonna 2019 ylinopeuden vuoksi sakkorangaistuksen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Perussuomalaisten kansanedustajan ja kolmannen varapuheenjohtajan Sebastian Tynkkysen tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sai sinetin elokuussa, kun korkein oikeus ei myöntänyt hänelle valituslupaa

Poliisi tutkii tällä hetkellä myös perussuomalaisten europarlamentaarikon Teuvo Hakkaraisen verosotkuja. Elinkeinoministeri Wille Rydman (ps.) on syyteharkinnan kohteena julkaisemansa kirjan takia.

Perussuomalaisten edesmennyt kansanedustaja Tony Halme tuomittiin vuonna 2004 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen muun muassa ampuma-aserikoksesta.
Tuolloin keskusteltiin mahdollisuudesta erottaa Halme eduskunnasta. Näin ei kuitenkaan tehty, vaan hän jatkoi kansanedustajana vuoteen 2007."


 

Yhteistyössä