IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville

Olen ollut pitkään hiljaa, kerännyt itseäni, mutta seurannut teitä aktiivisesti. Niin paljon oli matkalla plussia, joista osa on jo tuolla toisien ketjujen puolella onnellisina vanhempina <3 ja niin paljon meitä, joilla ei vaan tärppää, vaikka kuinka toivotaan. Haleja ja voimia kaikille tasapuolisesti.

Se miksi kirjoitan tänne taas on, että olemme uudessa kierrossa. 2 ICSI menossa ja tilanteeni on se, etten tiedä miten päin olisin, mitä ajattelisin ja mistään en saa mitään järkevää vastausta. Pahoittelen siis omaa napaa, mutta jos joku teistä on kokenut samaa tai tietää edes jotain, olen ihan raunioina ja odotus vain pahentaa. Lyhyesti siis toiseen hoitoon mentiin ja saalis oli hurja, parikymmentä munasolua, joista 15 hedelmöittyi. 7 meni pakkaseen,7 jäi jatkoviljelyyn mutteivat selvinneet blastoiksi. Hypeririskista huolimatta (jälleen kerran..) yksi tuore siirrettiin. Tätä yhtä siirrettyä tässä on metsästetty viimeiset päivät ja toivon hartaasti, että vielä löytyisi oikeasta paikasta, mutta.. Nyt on siis menossa pp14. Tuoresiirron jälkeen sain pahan hyperin pp5 ja jouduin sairaalahoitoon pariksi päiväksi. Eivät antaneet mitään toivetta raskaudelle ja sain piikitellä verenohennuslääkettä 10 päivää tämän jälkeen veritulppariskin vuoksi. Aiemmin pp9 on tullut selvää haamuviivaa jos on tärpännyt, nyt ei tullut mitään, moneen päivään.Mutta sitten pp10 tuli vuoto ja hurjana se tuli ja kestää tuhrutellen vieläkin. Vuosin niin pahasti, että klinikaltakin sanottiin, että lopeta vain lääkkeet (verikoe pp12) koska kaikki vuotaa samantien pois. En enää tässä vaiheessa jaksanut uskoa mihinkään, joten jätin testaamiset pois. Tänään sain kuulla verikokeen tuloksen, että oli kiinnittymisyritystä selvästi, koska sain haaleita viivoja ja hcg oli 7, mutta per pp12 liian alhainen, joten ei toiveita raskaudesta. Tänään jostain syystä teki mieli tehdä raskaustesti ja hulluja sanon, mutta viiva tuli selvästi testiajalla. Riensin klinikan verikokeeseen ja tulos keskiviikosta on triplaantunut, se on nyt 21,5. Sanokaa hulluksi, mutta mitä ihmettä kropassani tapahtuu? Luvut ovat pienet ja toive on menetetty jo aikapäiviä sitten, mutta suoraan sanottuna mitä helv??? Tein sitten uudestaan digitestin ja se näyttää raskaana 1-2. Jos tämä olisi luomua, niin heitot olisivat ok, mutta kun kaikki on just eikä melkein minuutilleen ajoitettu, niin miten yhtäkkiä viikon jäljessä mitään tapahtuu? Kuulemma kohdun ulkoinenkaan ei ihan näin käyttäydy.
 
Rusina! Mitä jännitysnäytelmää siellä eletäänkään!! Hurjaa! On varmasti pää ihan dingdong, että mitä tapahtuu. Tuo triplaantuminen kertoisi normaalista tuplaantumis vauhdista! Miksi ihmeessä sillon hyperin iskiessä, sulle sanottiin, että raskautumisen mahdollisuuksia ei olisi!?!?! Hyperihän monesti pahenee rajusti juuri siksi, että raskaus alkaa. Jotenkin kyllä kuulostaa vähän oudolta, että miten sua on hoidettu ja se raju vuotohan on voinut johtua vain siitä verenohennuslääkkeestä, kohdussa on saattanut olla jokin heikko kohta, mikä alkanut vuotamaan rajusti. Onneksi jätit ne lääkkeet siinä vaiheessa pois ja meno rauhoittui. On kyllä jännittävät hetket! Onnea matkaan!!!! Siellä voi olla joku erittäin sinnikäs ihanuus matkassa!

Mamido! Kiitos myötäelämisestä. Aika parantaa! Nyt odottelen menkkoja. Tulisivat vaan ja keho pääsis normaaliin rytmiin. Ma meen verikokeeseen, poli määräsi hcg mittauksen, mutta r-testi on ollut jo toista viikkoa valkoinen, niin enpä usko että siinä verikokeessa enää mitään on....toivottavasti ei oo!!!

Onnea CherryPie! On kyllä hieno arvo! Kunnolla on kaveri tarrannut kiinni! Onnea matkaan! Nauti odotuksesta! Niin moni täällä sanonut, ja itsekkin sen allekirjoitan, että pelko ei auta mitään, se ei auta sitä alkiota pysymään, jos se ei ole pysyäkseen. Siksipä se on niin turhaa. Helposti sanottu, mutta nauti ja iloitse jokaisena päivänä!
 
Nimi # yritys aloitettu # mones lapsi # syy # mones hoito meneillään:)

AdeliinaJosefiina # 04/2015 # 2. # 2.ICSI
Adelmiina_ #2012 #1. # vähän endoa/tuhoutunut johdin # 2.IVF 7.PAS
Darni73 # 9/12 #1. yht # simpat # 4.icsi/1.PAS
Domi # 4/12 #1. # selittämätön # 2.IVF/ICSI, 4.PAS(ei selvinnyt siirtoon)
Ellemiinu # 2013 #1. # pco epäily+endo #1.IVF
Hipsunpöpsy
#11/11 #2.# helpompi kertoa mitä ei ole vikana # 1.IVF
icsi mamako
: #2015 # 1.# siittiöt # 2.ICSI
IirisL.
# 7/13 # 1.# selit.# 1.IVF
ilo2010
#2012 #2. # pco/selittämätön # 2.IVF
Juru27 #2013 # 1. # siittiöt # 2.ICSI
Kerttu80 #11/2014# 2. # selit.#1.IVF
Lia_#2012#2.(1 enkelivauva)#2.ICSI/1.PAS
love- #2014 # 1. # siittiöt # 1.ICSI/4.PAS
Mamido # 7/14 # 2. # siittiöt # 2.ivf/icsi
marrasmai # 2015 #1 # simpat + luteaalivaihe 8-11pv # 1.ICSI

mishala # 2016#1.#mies steril.#1.IVF/1.PAS
Nappeus #2014 # ? #PCO/siittiöiden vaihteleva määrä # 1.IVF
Nennalii
#2012 #1. #selittämätön/siittiöiden laadun vaihtelu# 1.ICSI/5.PAS (ei tuoresiirtoa)
Nyu # 2012#1.#selittämätö/siittiöt# 2.IVF
pipa84 #04/15#1.yht #azoospermia #2.ICSI
Plussamamma # 2014 #1.#selittämätön #1.IVF
Reuna # 2013 # 1. # pco,ovuloimattomuus ja simpat # 1.IVF/1.PAS
Roxanne # 12/14 # 1. # ikä/siittiöt # 3.IVF/ICSI
Siukku87 # ? # 3. #lievä pco, endo ym. # 1.IVF/ICSI

Toive* # 7/13 # 1. # johtimet tukossa # 2.IVF
toive-94 # 2014 # 1. # lapsena saidastettu syöpä/alhainen AMH

Toiveikas81 # 2014 # 1. #endo,siittiöt # 1.ICSI/1.PAS
Toivo2016 #3/13 #1. #pco # 3.IVF
vipe1986 # 2013 #1. yht. # siittiöt # 1.IVF
Yrittäjä J # 1/13 # 1. yht. # endo/selittämätön # 2.IVF/ICSI


Piinailijat::whistle:

(testipäivä)
Siukku87 17.6 (3pv/3.6)
Toivo2016 17.6 (3pv/3.6)
Adelmiina_ 17.6 (5pv/7.6)
Darni73 19.6 (6pv/8.6)
marrasmai 20.6 (2pv/4.6)
mishala 22.6 (5pv/6.6)

Plussat 2016: :love:
Maalis:
Jasmina20 1.ICSI/1.PAS (3pv)
Kiia-s 1.IVF/1.PAS (3pv)
Rizu 1.IVF/3.PAS (3pv)
Madga78 1.IVF
Elika 2.ICSI/IVF (3pv)
RooRoo1 1.IVF (3pv)
Yrittäjä J 1.IVF/ICSI (kem)
Mari32 5.ICSI/1.PAS (3pv)
Nenna81 2.IVF/3.PAS (kkm)
Tupsuli 4.IVF (2pv)
Domi 2.IVF/ICSI 2.PAS (kem)
Huhti:
SalamaT 2.IVF/1.PAS (km)
mar80 1.IVF/ICSI 1.PAS (5pv)
Siida 1.ICSI/6PAS (kkm)
Emmiina85 1.IVF (kem)
mamido 1.IVF/1.PAS (km)
cerezah 1.IVF (3pv)
Bridge 3.IVF/1.PAS (tm)
Touko:
Pirunpelto 1.ICSI/1.PAS (3pv)
narana85 1.IVF/ICSI (2x3pv)
Janne91 1.IVF (4pv)
Jenifer 1.IVF (3pv)
Sphinx 2.ICSI (kkm)
Ankkalinna 1.IVF/1.PAS (2x3pv)
Emmiina85 2.IVF (3pv)
Mimmi_83 2.ICSI/1.PAS (5pv)
Kesä:
piipa85 2.IVF (2x5pv)
CherryPie85 3.IVF (2pv)

Jos haluat muokata listaa, klikkaa postauksen alta VASTAA ja poista alusta sekä lopusta [ QUOTE ] tekstit, niin muotoilu säilyy. Kiitos (y)
 
Onnea piipaa ja cherry (y):love: ja pahoittelut miinuksista :cry: aina yhtä syvältä!

Oli kiva saada plussahanat auki. Paljon piinailijoita! Peukkuja kaikille tasapuolisesti(y) rusina mikä jännitysnäytelmä! Toivotaan että on myöhäinen plussa:D

Marrasmai meillä on melkein sama testipv !
 
  • Tykkää
Reactions: marrasmai
mishala nähdään sitten onko siitä meidän klinikasta mihinkään :D

Rusina jestas mikä tilanne! Tosiaan mäkin oon kuullut että raskaus pahentaa hyperiä, eli aika oudot kommentit lääkäreiltä. Toivottavasti olis sitkeä sissi matkassa siellä!

Mä pomppasin just sohvalta kun muistin että meinas Crinone taas unohtua.. Tulee kyllä iltaisin otettua aika eri aikoihin kun ei meinaa muistaa ennen kun kello on jo taas paljon, vaikka pitäisi ottaa pari tuntia ennen nukkumaan menoa. Että pitää olla niin hatara pää. Toivottavasti ei vaikuta lopputolokseen...
 
Hei Lugesteron/Crinone ajoista...eivät ole kellontarkkoja! Itse ohjeistan asiakkaat niin että jos menee vaikka kolme kertaa päivässä, niin aamulla herätessä eka satsi (ei tartte viikonloppuna herätä tätä varten aikaisemmin kuin arjessa), noin 8h päästä seuraava ja nukkumaan mennessä kolmas. Muutamien tuntien heitto ei haittaa ollenkaan. Kaikki sais työntää vaikka samaan aikaan kerralla mutta se nyt ei ole kovin mielekästä. :D Osa klinikoista käyttää annoksen jakamista kolmee vuorokausiannokseen ja osa kahteen, sekin kertoo jo että ajat ei ole tarkat. Sama juttu Zumenonilla/Progynovalla. Jos ottaa kolme kertaa päivässä esim Progynovaa niin lääkäri voi sanoa että ota yks tabu 8h välein tai vaikka kaksi aamulla ja yksi illalla. :)

Tunnen pk-seudun kaikki klinikat, julkisen sektorin ja yksityiset. On totta että Naistenklinikka on ehkä jäljessä joissain jutuissa, moni ihan resurssisyistä. Mutta Naikkarin puolesta sanoisin kuitenkin, että siellä on mielestäni tämän maan kovimmat IVF-biologit joita yksityisen ja jopa ulkomaiset klinikat ovat yrittäneet ostaa itselleen onneksi tuloksetta. Arvostan sitä itse todella, koska julkisen sektorin asiakkailla on yhtälailla oikeus saada parasta mahdollista hoitoa vaikka ei olisi varaa mennä siitä yksityiselle maksamaan.
 
  • Tykkää
Reactions: marrasmai
Kiitos CherryPie! Ehkä tällaisella lahopäälläkin on joskus mahdollisuudet onnistua :ROFLMAO:

Testailin aamulla herkällä testillä, ei sitten mitään edes hyvällä mielikuvituksella. Toki on vielä aikaista, mutta... Ei ole pätkääkään raskautunut olo, oon aika varma jo ettei tästä mitään tule.
 
Pikanen omanapa ja suunnaton v*tutus.

Menkat puskee läpi pp8. Oispa saanu ees piinailla rauhas. Eniten ihmetyttää et normaalisti mun lutaanivaihe on pidenmpi,jopa 18 päivää. No,kuinka vaan, passiin sit elokuus, polin kesätauon takia.
 
Pahoittelut siukku ;( toivotaan että seuraavalla kerralla tärppää <3

Selvät viivat darni ☺ olikos sulla nyt pakkasukkeliinin siito edessä vai?

Marrasmai mä en ole vielä alkanut testaamaan, mutta ajattelin josko ekan testin tekisin pp 7 tai 8... nyt menossa pp5 oireita ei vielä siis niin minkäänlaisia.. jos niitä nyt vielä tässä vaiheessa edes kuuluisi olla.. :p
 
  • Tykkää
Reactions: Darni73
Darni, voisko nuo viivat kuitenkin olla sitä itseään...? :love: En ole mikään asiantuntija kyllä mutta eikös nuo blastot voi kiinnittyä aika nopeasti? Jännät paikat joka tapauksessa, peukut ja varpaat on pystyssä täällä!

Siukulle pahoittelut, jos ei tällä kertaa tärpännyt. :(

Tervetuloa tänne puolelle, Karhuemo! Jos haluat mukaan listoille niin laitathan vielä tarkemmat tietosi (yritys aloitettu, monesko hoito jne.) :)
 
  • Tykkää
Reactions: Darni73
Ai niin, kysymys vielä teille, joilla ollut pitkä kaava ja Synarela jarruna: onko normaalia, että Synarela-suihkeet laitetaan vielä samana päivänä kuin irrotuspiikki? Ihmettelin vaan, kun lyhyessä kaavassa ei jarrupiikkiä pistetty enää irrotuspäivänä... Osaisiko CherryPie vastata?
 
Ai niin, kysymys vielä teille, joilla ollut pitkä kaava ja Synarela jarruna: onko normaalia, että Synarela-suihkeet laitetaan vielä samana päivänä kuin irrotuspiikki? Ihmettelin vaan, kun lyhyessä kaavassa ei jarrupiikkiä pistetty enää irrotuspäivänä... Osaisiko CherryPie vastata?
Mulla kaikissa kolmessa pitkässä kaavassa näin, synarelaa samana päivänä vielä 1+1 tai 1+0 ja illalla pregnyl.
 
  • Tykkää
Reactions: Roxanne
Pahoittelut Siukku :(

Tervetuloa mukaan Karhuemo, toivottavasti pääsette hyvin siirtoon!

Darni kyllä mun mielestä noi viivat vois olla ihan sitä ihteään, kun kuuspäiväsenä siirrettiin! (y)

Mä alan hivuttamaan kirvestä pikkuhiljaa kaivoa kohti jos ei huomennakaan (pp8) vielä haamun aavistustakaan näy... :(
 

Yhteistyössä