Alkuperäinen kirjoittaja Tianna:Mitä sä teit niille uunista ottamisen jälkeen? Jos niiden antaa rauhassa jäähtyä ennen pussittamista, niin pitäis tulla ihan sillä rapea pinta. Voi myös kokeilla sitä, että ennen uuniin laittoa voitelee vedellä sämpylät.
Ei kannata peittää niitä ollenkaan, silloin niiden pinta kuivahtaa ja tulevat rapeiksi.Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri hiiva:Alkuperäinen kirjoittaja Tianna:Mitä sä teit niille uunista ottamisen jälkeen? Jos niiden antaa rauhassa jäähtyä ennen pussittamista, niin pitäis tulla ihan sillä rapea pinta. Voi myös kokeilla sitä, että ennen uuniin laittoa voitelee vedellä sämpylät.
Annoin olla kyllä ihan pelillä ja liinalla peitettynä. Täytyy enskerralla kokeilla tota vettä
Tämä on kanssa totta, mutta sitten on hankala tietää, että ne on sisältäkin kypsiä. Ei sovi harrastelijaleipureille tämä ohje.Alkuperäinen kirjoittaja hemuli:Tarpeeksi kova lämpö.
Juu, se on aivan totta että sellaiselle joka leipoo vähempi tämä vinkki ei varmaan ole paras mahdollinen.Alkuperäinen kirjoittaja Tianna:Tämä on kanssa totta, mutta sitten on hankala tietää, että ne on sisältäkin kypsiä. Ei sovi harrastelijaleipureille tämä ohje.Alkuperäinen kirjoittaja hemuli:Tarpeeksi kova lämpö.