Itseään värjääviä vaatteita?

  • Viestiketjun aloittaja siiri
  • Ensimmäinen viesti
siiri
Onko kukaan muu huomannut tänä keväänä ostetuissa Lindexin vaatteissa värjääntymisongelmaa? Meillä on useammat vaaleanturkoosit vaatteet värjääntyneet pesussa täyteen ruskeita laikkuja ja kun mitkään muut vaatteet eivät ole värjääntyneet, pesukone ja pesuaine tarkistettu, niin en eeksi mistä tuo voisi johtua. ja ennen kaikkea millä ne saisi pois?!
 
ap
Ihan oli oikeat lämpötilat molemmilla kerroilla. Eri pesuaine, joten ei voi johtua siitä ja välissä kone pesty tyhjänä 95 asteessa, joten ei ole koneessakaan mitään mikä värjäisi. Ja nimenomaan vain turkoosit vaatteet värjäytyy. Mukana siis myös turkoosia velouria. Oliko ! Bamsea?
 
Sama täällä! Tyttären yöpaidan pesin heti oston jälkeen käyttöä varten ja pesun jälkeen oli takaosassa punertavia värilaikkuja. Aivan ihmeellistä!!!??? Keinoja saada nuo värjäytymät pois? Pesin paidan tahranpoistoaineella käsiteltynä 60 asteessa, mutta vain osa värjäytymistä hävisi.
 
ap
Otin yhteyttä Lindexin asiakaspalveluun ja neuvoivat menemään vaihtamaan vaatteet. Koitan tässä just soittaa miehelle, että mitä oli myyjä tuuminut, ainakaan samanlaisia vaatteita eivät pysty antamaan. Meidän vaatteet menee kuitenkin tutkittaviksi mistä voisi olla kyse. Eivät tosin hetkeäkään epäilleet asiakaspalvelussa, että kyseessä voisi olla minun vikani, vaan nimenomaan väriaineen reagointia johonkin miettivät.
 
ap
Myyjä antoi rahat takaisin vaatteista tai vaihtoehtoisesti olisi saanut valita samalla summalla vaatteita hyllystä. Jonkinlainen tuotevirhe noissa itsevärjääntyvissä siis on ja ne korvataan, ainakin Lindexillä.
 

Yhteistyössä