itkuhälyttimistä

  • Viestiketjun aloittaja Pööppis
  • Ensimmäinen viesti
Pööppis
Itkuhälyttimien osto oisi ihan kohta ajan kohtainen.

Toivoisin tänne, joilla asiasta kokemusta, kertomaan varsinkin merkit joita ETTE suosittele, häiriötä, kantavuus/kuuluvuusongelmaa jne...


KIITOS!

Myös, jos jotakin suosittelette, hintaluokka ois kiva tieto :)

Muksaa joulunpyhien jatkoa :)
 
Moikka!
Meillä esikoisen vauva-ajan ja pari vuotta siitä eteenpäin oli Philipsin SCD487
SCD487/00 Philips DECT-itkuhälytin SCD487 - Philips Support

Toimi ihan kivasti, kuuluvuus hyvä. Käytettiin aina verkkovirtajohdoilla.
Noin vuos sitten vanhempien yksikön johto meni rikki (vaikka ollaan pidetty hyvää huolta noista laitteista). Toimii kyllä pattereilla, mutta ne kuluu niin nopeesti itkarissa että nyt tulevaa pikkukakkosta varten tilattiin Amazonilta Motorolan videokamerallinen malli:
Motorola MBP30 itkuhälytin näytöllä | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com

Parilla hyvällä ystävällä on ollut videokameralliset itkarit ja ovat kehuneet niitä kovasti - ei tarvi jokaista inahdusta varten mennä katsomaan, kun voi tarkastaa tilanteen kuvasta. Mekin kun asutaan vanhassa rintamamiestalossa ja kerroksia on töllissä 3, on kätevää kun ei tarvi välttämättä aina ravata toiseen kerrokseen.

Tosin, toinen ystävistäni joutuu välillä pitämään kuvaruutua seinään päin, ettei tule koko ajan tuijoteltua kuvaa... :D Katsoo tilanteen, kun ääntä kuuluu. :)
 
Meillä on ollut käytössä ihan Phillipsin perusmalli, jota saa muistaakseni Citymarketeistakin, hinta taisi olla jotain 60-70 euron luokkaa. Itse olen jäänyt kaipaamaan itkuhälyttimessä ominaisuutta, joka myös näyttäisi äänen esim. vilkkuvalla valolla tai muulla - kätevää esim. imuroidessa tai muussa melussa, kun itkuhälyttimen äänet jäävät toisen mökän alle.
 

Yhteistyössä