Itku illalla 5kk

Mitähän tässä tekisi... 5kk:n ikäinen tyttö herää illalla puolen tunnin nukkumisen jälkeen ja alkaa hirveästi itkeä! Koitan tutilla rauhoittaa ja silittelyllä.Lopulta nostan rinnalle ja tissi auttaa ja saattaa nukahtaa. Mut sit kun sänkyyn nostaa, menee vähän aikaa ja sama huuto uudelleen! Meillä on makuuhuone aika hämärä, melkein pimeä. Et mitähän pieni oikein itkee, ei nälkäkään ole..
Onko muilla tullut vastaavaa? Nykyään aina herää 0,5-1 h kuluttua siitä kun on laittanut yöunille. Sen jälkeen kyllä nukkuu aamuyöhön asti. Nukkumaan menee 20-22...
 
Meillä neito tekee kanssa ihan samalla tavalla. On kyllä hampaita tulossa jo et eile illalla puol tuntia ennen nukkumaan menoa laitoin supon. Tytsy nukku tosi hyvin klo.kahteen asti jolloin heräs syömään.
 
jee, sama huuto jatkuu joka ilta! Tunnin on kohta itkenyt, väsynyt on. Rinnalle tuossa rauhoittui, nostin taas sänkyyn ja huutoa samantien :'( Ihan suuttunut on pieni meille. Koitetaan saada ilman tissiä nukkumaan, monena iltana ihan onnistunutkin. Ei pitkään imenyt kunnolla. Tuolla tutia vetää välillä ihan kiihtyneenä. Laitoin isukin asialle välillä ettei haista minua ja maitoa. Kuinkahan kauan tuota viittii tehdä?
 
Niin, ja miten kauan voi "huudattaa" sängyssään vai pitääkö pitää sylissä? Pulmallisia juttuja :/ Vitsi,taas meil menee illat nukkumaan laitossa, ennen istuin ja imetin 9-23 (välillä koitin sänkyyn laittaa ja takas syliin..). No, tätä tää joskus on, vauva-arkea :heart:
 
Ootko kokeillut antaa ihan vettä? Meillä oli joskus samoja ongelmia, kunnes tajusin antaa pelkkää vettä pullosta ja siihen sitten rauhottu, että tais vaan pojalla olla jano. Edelleen saattaa herätä satunnaisesti (ei siis todellakaan joka yö) hörpäämään vettä yöllä ja kundilla nyt ikää 10kk.

Toinen vois olla jos on hampaita tulossa. Meidän poitsulla oli 6kk ikäsenä viikon verran yöt yhtä kitinää, kun hampaita pukkas. Onneks supoilla sai helpotettua oloa.
 

Yhteistyössä