Itkeekö lapsenne peräänne päivähoidossa?

Eivät itke.

Esikoinen ei ole koskaan itkenyt, kuopus itki ekoilla kerroilla, ja uudestaan noin 6 kk päiväkodissa oltuaan, mutta se meni ohi (ja oli sellaista esittämistä: itku loppui heti kun menin eteiseen :D ).
 
millipilli
Ihan joskus yksittäisiä kertoja. Lähinnä silloin kun esim. ekaa päivää loman jälkeen menee hoitoon. Yleensä kun ovesta päästään sisälle niin ei enää edes huomaa äidin läsnäoloa ollenkaan :D
 
Meillä
kaikki kolme ovat itkeneet perään hoidon aloitusviikolla ja ehkä parina päivänä pitkien lomien jälkeen. Ovat päivähoidon aloittaessaan olleet reilu 1,5-vuotiaita. Lapset siis olleet hoidossa pph:lla. Esikoinen oli siellä koulun alkuun asti (kävi samalla srk:n eskarin), keskimmäinen menossa ensi vuonna eskariin ja sitä myöten päiväkotiin ja nuorimmainen (1v8kk) jää vielä ensi vuodeksikin pph:lle. Todennäköisesti hänkin menee päiväkotiin vasta eskari-ikäisenä.
 
Kun noi oli syyskuun hoidossa niin pienemmällä ei varmaan ollu kun 1 aamu ettei ois itkeny, kyllä sydäntä särki jättää se sinne, mutta on se nyt karaistunukkii jonkun verran.. oli kamalan läheisriippuvainen ei voinu jättää hoitoon sukulaisillekkaan.. nyt kamalan rohkea neiti joka ei pelkää jäädä vaikka tunniksi pariksi mummille hoitoon.

Isommalla ei ollu missään vaiheessa mitään ongelmaa asian suhteen :)
 
meillä on vasta alkanut hoito, kolmas päivä menossa. eka päivänä ei itkenyt ja nyt kaksi aamua takana jolloin on itketty. :( mutta viime syksynä tää itkuisuus sitten loppui alta viikon kumminkin..
 

Yhteistyössä