Itärajan täyssulkupäätös on voimassa 13. joulukuuta saakka - Venäjällä 12 miloonaa siirtolaista ja 2 miljoonaa paperitonta odottaa jo

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Suomen tekemä itärajan täyssulkupäätös on voimassa 13. joulukuuta saakka, jonka jälkeen Suomi saattaa ryhtyä avaamaan rajanylityspaikkoja uudelleen.

Venäjällä on 12 miljoonaa siirtolaista joista 2 miljoonaa on paperittomia emme voi avata rajaa muuten tänne voi rynnätä tuhansia siirtolaisia venäjän avustamana, venäjä hoitakoon itse omat ongelmansa siirtolaisasiassa me pidämme rajan kiinne.
 
vierailija
Intia on turvallinen demokraattinen maa. Itse asuin siellä 9 vuotta. "Parempaa" elämää ei voi koko maailma tulla etsimään maiden rajoja ja maahantulokriteerejä rikkomalla.
 
vierailija
"– Me etsimme hyvää ja turvallista elämää itsellemme ja lapsillemme, Mahmud kavereineen selvitti RBK:n toimittajalle internetin käännöskoneen avulla.
– Mahmudin (Venäjän) viisumi päättyy helmikuussa, ja hän on siihen mennessä aikeissa päästä Euroopan unionin alueelle pyytääkseen sieltä turvapaikkaa"

Henkilö näyttää selvästi olevan parempaa elintasoa tavoitteleva siirtolainen, eikä aito turvapaikanhakija, jonka pitäisi päästä turvapaikanhakumenettelyyn Suomeen. Tällaiset tapaukset pitäisi pikakäsitellä ja käännyttää rajalla, ei Suomeen käsittelyyn, joka tulee veronmaksajille kalliiksi ja vie Suomen köyhien loputkin sosiaaliturvat ja lisää velkaa entisestään jota Orpon hallitus ottaa jo yli 12 mrd€ ensi vuonna ja 50 mrd€ hallituskautensa aikana. Ei siis pidä kustantaa jokaisen elintasosiirtolaisen majoitusta ja muuta ylläpitoa pitkän turvapaikan hakuprosessin ajaksi ja lopuksi kallis lento kotimaahan viranomaisvalvonnassa ja 1 500 euroa vielä matkarahaa. Hullun hommaa Suomelta.
 
vierailija
Eivätpä kovin hädänalaisia ole, kun hotelleissa odottelevat rajan avautumista. Joku järki nykyiseen turvapaikkasysteemiin olisi saatava. Suomalaisten rahat eivät riitä kustantamaan näille "parempaa elämää"!
 
vierailija
Pakolais- ja turvapaikkasopimusjärjestelmä, sillä on juuri tämä tarkoitus saada Suomi ja muu Eurooppa kaaokseen ja sekasortoon. Osa Kalergi- ja EU's Tower of Babel -suunnitelmaa alasajaa EU-kansallisvaltiot EU-liittovaltion ikeeseen ja myöhemmin EU yhden maailmanhallituksen osaksi.
 
vierailija
Suomi voi vaikuttaa ainostaan omaan toimintaansa. Siihen pitääkö huolen rajoistaan vai eikö pidä. Suurin osa suomalaisista miehistä on varusmiepalveluksen suorittanut juuti sitä varten, että raja turvataan kaikissa olosuhteissa.
 
vierailija

Yhteistyössä