ISO JYSÄYS tulee, tuhkaa paljon ja kauan

  • Viestiketjun aloittaja Herra Majuri
  • Ensimmäinen viesti
Herra Majuri
Tutkijan mukaan Islannin tulivuoret aktivoituvat ja sylkevät laavaa ja tuhkaa vuosikymmeniä =) =) =)

http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/92537-hurja-vaite-tuhkapilvi-osa-isoa-jysaysta-%E2%80%93-kestaa-kymmenia-vuosia





 
Oishan se monen muun asian lisäksi katastrofaalista etenkin niille maille joille turismi on se tulolähde. Pahanen tulivuori vaikuttaisi maailman taloustilanteeseen merkittävällä tavalla ja myöskin ihan vaikka sillä, että jos auto hajoaa ja korjaamoiden varasto hupenee niin autoillakaan ei sitten kuljeta mihinkään kunnes varaosat tulee vesitse ja junilla. Ei voida tajutakaan kuinka paljon tulivuori voikaan vaikuttaa myös meidän lintukoto Suomeenkin ja meihin suomalaisiin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Grace:
Oishan se monen muun asian lisäksi katastrofaalista etenkin niille maille joille turismi on se tulolähde. Pahanen tulivuori vaikuttaisi maailman taloustilanteeseen merkittävällä tavalla ja myöskin ihan vaikka sillä, että jos auto hajoaa ja korjaamoiden varasto hupenee niin autoillakaan ei sitten kuljeta mihinkään kunnen varaosat tulee vesitse ja junilla. Ei voida tajutakaan kuinka paljon tulivuori voikaan vaikuttaa myös meidän lintukoto Suomeenkin ja meihin suomalaisiin.
Paluu takaisin aikaan kun lentokoneita ei ollut. seilattiin kuukausia merillä et pääsi ulkomaille. Ja niin seilaa sit myös tavarat ja esim posti.
 
Hah
Alkuperäinen kirjoittaja plm:
Jep, hyvästi vientikauppa Suomessa!
Vai milläs luulette että asiakaskontaktit hoidetaan jos ei päästä paikan päälle asiakkaita tapaamaan?
eikös suomi ole tekniikan ihmemaa!! :D
jopa meillä täällä tuppukylässä käydään suurin osa isoista palavereista ihan vaan kuule naamat seinällä ja kommunikointi sujuu mainioisti tonne etelän isoon pomoon
 

Yhteistyössä