Intialaisvauvalta poistettiin häntä: "Se oli täysin toimiva häntä, kaunis yli metrin mittainen tasapaino- ja kommunikaatioelin"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Jos hännäkkäitä lapsia saatettaisiin yhteen niin vähitellen hännät palautuisivat käyttöömme! Ja luulisi että hännäkkäät lapset helpoimmin rakastuisivat toisiinsa luonnossakin!
Aasiassa syntyy paljonkin lapsia joilla häntä, enemmän kuin länsimaissa. Me valkoiset olemme nykyihmisen ja nearthendalin- ihmisen jälkeläisiä, Aasiassa perimässä enemmän Denisovan ihmistä jotka jo läheistä sukua hännäkkäille serkuillemme apinoille, kissoille ja koirille.

Häntä olisi ihana, sitä kammattaisiin, värjättäisiin ja meikattaisiin- silmäniskua flirtissä vastaisi vähäinen hännänheilutus. Hyvin ujot piiloutuisivat häntänsä taakse mutta vaikkapa kiihkeässä elokuvassa hännät viuhtoisivat villisti!
Häntä yleensä selkärangan jatke ja tasapainottava elin, myös tuo hännänheilutus mahdotonta, joten näytteleminen hännäkkäänä olisi vaikeaa. Samoin kuin ihastuksen seurassa sydän alkaa tykyttää niin häntä alkaisi heilua- joskus tätä pidettäisiin tahdittomana (esim vanhempi herrasmiespomo ja nuorempi harjoittelijatyttö!).

Myös uidessa hännästä olisi hyötyä ja useimmissa ammateissa, esim pelastustehtävissä- myös kokit käyttäisivät häntäänsä hämmentämiseen ja sekoittamiseen. Kouluissa viitattaisiin hännällä!
 
  • Rakkaus
Reactions: Johnny Appleseed

Yhteistyössä