Inseminaatiosta..

Heippa! Millaisilla siimähäntä lukemilla olette menneet inseminaatioon? Ja millaiset ovat realistisia lukemia (jos näin voi sanoa :/ ) ja mahdollisuudet? meillä vain siittiömäärässä vika.

Häntäheikit ovat melko vähäisissä lukemissa, mutta kuitenkin liikkuvuus a+b 64%. Normaaleja 12%. Onko kokemusta miehen siittiömäärän nostamisesta?(tai yrittämisestä nostaa =) )

Entä joilla testosteroni arvo ollut heikompi, oletteko syöneet siihen jotain, onko minkä verran parantanut siitiö lukemaa ?

Kiitos heille joilla asiasta jotain tietoa ja viitsivät vastata :flower:
 
kaz
Minä en olisi sinuna yhtään huolissaan. Meillä ekassa näytteessä a 0% ja b 20%. Inssissä 3 viikkoa sitten 100% a-liikkuvia pesun jälkeen. Normaalimuotoisia 2 %. Viitearvo normaaleissa on 6-14 % eli olette sen yläpäässä. Meillä ensimmäinen inssi ei tuottanut tuloksia, mutta uusi inssi tällä tai ensi viikolla. En varsinaisesti tuohon määrään osaa sanoa. Meillä ekassa näytteessä 39 milj./ml.
 
Meillä on inssistä toki aikaa, eikä ole tuottanut yksikään tuloksia (vika hedelmöittyneen munasolun jakautumisessa eli ne oli turhia), mutta olen ymmärtänyt ettei sataprosenttista spermaa olekkaan. Lukemanne on aivan hyviä, on huonommillakin onnistuttu! Eihän niitä kavereita tarvita kuin yksi! ;)
 
Hei Tuulia123!

Käsittääkseni inseminaatio ak. inssi on hyvin hyvin paljon tuurista kiinni. Alan erikoislääkärit osaavat sanoa minkälaisella tavaralla kannattaa edes lähteä yrittämään.
Esimerkkinä voin kertoa, että meillä olisi pitänyt olla todella hyvät onnistumismahkut mutta ei onnistunut kumpikaan munis hedelmöittymään.
Vastaavasti ystäväpariskunta lähti yhdellä muniksella ja huonommilla kavereilla liikkeelle ja heillä tärppäsi!

Varsinaisesti kysymykseesi en siis osaa vastata arvoihin viitaten. Halusin valaa uskoa, että "huonollakin" tavaralla voi onnistua!
 
Sartsa83
Tuulia Siis meillä siittiöitä oli inseminaatiossa 5,6miljoonaa... millilitroissa jotai 10 vai 100.. en muista, mutta hyvin vähän kuitenkin koska ei sinne paljoa tarvita kun kohtuonteloon sen lykkäävät. Noista 5,6miljoonasta oli 99% eteenpäin liikkuvia 5,5miljoonaa.. eli 0,1 miljoona oli niitä jotka ei tienny mihin mennä. Ja toisesta inssistä sitte onnistuttiin. :) Tärkeintä on ajoitus. Mieluummin se että sinulla on samaan aikaan ovulaatio kuin se että miehesi siittiöt olisivat laatutavaraa. Eli ei huolta. Ja nuo määrät vaihtelee... eli jos teillä nyt on huono siittiömäärä/laatu niin ens kerralla voikin olla monta kertaa paremmat. :) Ja kannattaa muistaa että miehen olis hyvä pidättäytyä seksistä 3,5päivää ennen näytteen antoa sillä se myös lisää siittiöiden laatua. :) Huomattiin tämmönen pikkuseikka omalla kohdalla. :)
 
eli siis pesun jälkeen nuo liikkuvuudet voi nousta? Nyt a+b 64%. Muuten vissiin suht.normaali arvot mutta tuo määrä oli syyskuussa vain 1,1milj/ml, joten nyt yritetään josko saatais lääkkeellisesti tuota määrää nostettua. (testosteronia) nostatetaan (yritys ainaki saada normalisoitumaan, nyt rajamailla) että jos sen normaalisoituminen vaikuttais sit siittiömäärään sen verran et päästäis inssiin.. Meillä aiemmin olleen sairauden takia on siimahännät kadonneet, pikkuhiljaa ovat nousseet, mutta tosiaan PIKKUHILJAA :ashamed: .
 

Yhteistyössä