IMUSOLMUKKEISTA(ja nielurisoista)

  • Viestiketjun aloittaja Äitiszkä
  • Ensimmäinen viesti
Äitiszkä
Olimme lääkärissä ja lapsellamme todettiin edelleen turvonnut imusolmuke kaulalla. Vuosi sitten todettiin sama asia. Imusolmuke ei ole kasvanut, lapsi 6 v. Lääkäri sanoi, että joillakin lapsilla tulehdusten jälkeen voi imusolmuke kapseloitua, oletteko te kuulleet tällaisesta? Lääkäri sanoi ,että mitään syytä huoleen ei ole. Minua kuitenkin mietityttää... Lisäksi lapsella jättimäiset nielurisat ja lapsi kuorsaa, lekuri kuitenkin sanoi, että nielurisoja ei leikata, ellei ole päiväväsymystä(viiittaisi uniapneaan, ja tähän auttaisi nielurisojen poisto) Kitarisat on jo poistettu putkitusten yhteydessä.


Oletteko te kuulleet kapseloituneesta imusolmukkeesta ja miten teillä suhtauduttu, jos isot nielurisat?


KIITOS ETUKÄTEEN :flower: :flower:
 
Meidän lapselta leikattiin erittäin kookkaat sekä nielu- että kitarisat, koska hampaiden oikomishoito ei olisi muuten onnistunut. Lapselle olisi tullut tukehtumisen tunne härveleineen, kun nenähengitys ei onnistunut. Lääkäri sanoi, että johan nämä haittaavat hengitystäkin. Yksityisellä käytiin.

Imusolmukkeista en osaa sanoa mitään.
 
Meidän tytöltä leikataan nielurisat parin viikon päästä, vaikkei mitään päiväväsymystä olekaan. Ei myöskään infektiokierrettä. Nielurisat ovat vaan niin hervottoman suuret, että peittävät melkein kokonaan kurkun. Kuorsausta on paljon, mutta en ole mitään päiväväsymystä huomannut. Puhe on puuromaista.
 

Yhteistyössä