Imetysajan pituus WHO ja THL

Vuosia sitten WHO ja THL suosittelivat 3-4 vuoden imetystä vastasyntyneelle vauvalle.
Nykyisin kun kaikkien elämänrytmi on kiihtynyt, niin nuo imetysvuosien suositukset ovat valitettavasti pudonneet noin kahteen vuoteen, kun kaikki äidit eivät kestä ilman mielenkiintoisia työkokemuksia kotiinsa ulkopuolella.
Mutta korkeasti valaistuneet henkiset tietäjät, jotka näkevät ihmisten AURAT eli ihmisten ajatukset ja tunteet, niin he kertovat, että äidillä on yhteinen LÄMPÖKEHO eli EETTERIKEHO vauvan kanssa kolmen vuoden ajan, joka yhteys vauvaan katkeaa jos äiti menee kotinsa ulkopuolelle töihin, ennen kuin vauvalle on kasvanut oma eetterikeho kolmen vuoden kuluessa, jolloin vasta vauvalla on kaikki maitohampaat, jolloin vauva pärjää ilman äitiä oman lämpökehonsa saatuaan.

Tällainen korkeasti valaistunut tietäjä ihminen on mm. pyhä Äiti Amma, joka näkee ihmisten ajatukset ja tunteet, mutta ei koskaan kerro niistä tietenkään muille. Mutta hän on aina valmis auttamaan tuota ihmistä, jos hänen ajatusmaailmansa on menossa päin seiniä.
Mutta nuo pyhät eivät voi auttaa ihmistä elleivät ihmiset itse sitä apua pyydä.
Minkä haitan vauva siitä lyhentyneestä imetyksestä saa, on se, että hänelle tulee koko elämän ajaksi vaikeat nautintojen, himojen, ja halujen VIETTELYKSET mm. viinaan, tupakkaan, seksiin, huumeisiin, ylensyömiseen sekä vallan-, maineen- ja kunnian HIMOIHIN, jotka ovat tuolle ihmiselle lähes mahdottomia orjuuksia voittaa.
Ja kuten kaikki tiedämme niin himohan on sama kuin hamartia, erehdys eli synti.
 
  • Tykkää
Reactions: Ninnu118
vierailija
Loppu meni vähän ohi, mut onhan siinä perää, että suosituksia lyhennetään taloudellisista ja kulttuurisista syistä. Äidit halutaan äkkiä töihin ja vauvat riepotella vieraille hoitoon, niin suosituksissa pitää mennä tätä kohti myös. Ei niissä vauvan etua ajatella.
 
vierailija
Kun ollaan järkeviä, olisinko pystynyt syömään ravitsevan aamiaisen, sekä lounaalla jo heti 2 tunnin päästä keräämään lautaselleni puolet kasviksia, yhden kolmasosan lihaa ja yhden kolmasosan perunaa sekä lisukkeeksi täysjyväleipää. En.

Jos rintaruokkii, sillon on tiedettävä pystyvänsä syömään terveellisesti, ei riitä että muutaman kerran viikossa syö terveellisesti, vitamiineista ym. on kyettävä huolehtimaan päivittäin.

Imetyksestä tekee houkuttelevaa sen helppous, on niin helppoa lähteä laivalle perheen kanssa kun vauvanruoka kulkee huomaamatta mukana.

Mutta se mihin moni äiti kompastuu on rintaruokinta, maitoa ei tule riittävästi ja lapsi huutaa nälkäisenä ja sitä aletaan pitää koliikkivauvana, vaikka syy on rintaruokinnan.

Rintaruokinta vaatii perehtymistä asiaan. Ei voi vain maata 12 kertaa vuorokaudessa ja joka kerta jättää vauvaa liian vähälle ruualle, jolloin se vaatii puolen tunnin päästä jo lisää.
 

Yhteistyössä