imetys/pullo, miten yhtäaikaa

Eli jos kummallakin yhtäaikaa nälkä? Meillä välillä vuorotellen, välillä yksi sitterissä pulloa ja toinen rinnalla tms.

Meillä vauvat alkaneet hylkiä rintaa, vaikka ikää vasta 2 kk. Saaneet kumpaakin alusta alkaen, koska maitoa ei riittävästi. Neuvoja? Maitoa tuntuu heruvan ihan hyvin.
 
Metri
Mä täysimetin molempia. Aluksi yhtäaikaa, ehkä noin 2 kk, ja sen jälkeen vuoronperään. Pelkäsin juuri tuota rinnanhylkimistä, niinpä en noille pulloa antanut, vaikka isäntä ja anoppi sitä joskus ehdottelivatkin.
Sinun pitää vaan päättää, miten haluat edetä. ;)
 
Kiitos vinkeistä. Lypsy ei nyt tällä hetkellä innosta, koska vie aikaa ja lapsia kolme...esikoisen aikana harrastin paljon imetyksen jälkeen.

Esikoiselle meni pullo ja rinta, mutta näillä ilm. hylkimisvaihe? Ja jos rinta kovin täynnä, tulee toki liikaa ja olisi hyvä lypsää ensin.

Ilmeisimmin aloitan kiinteät 4 kk iässä, ruoka näille maistuu...
 
jos halu imettää niin ei muuta kuin sinnikkäästi vaan rintaa. he ovat huomanneet et pullosta saa/tulee helpommin.miä eka kuukauden imetin ja annoin pullosta.lopulta vaan pullosta.pikkasen harmittaa.
 
Imetin 4kk, molempia yhtäaikaa, tyynyjen kans sähläten.. Pulloa saivat alusta lähtien iltaisin. Sitten 4kk rupesivat hylkimään PULLOA.. Ei olis millään kelvannut.. Mielellään olisin imettänyt pitempäänkin, mutta kun rintamaito ei yksinkertaisesti vaan riittänyt, niin pakko oli opettaa pullolle uusiks.. Jonkin aikaa sitä tapeltiin mut vihdoin alkoi kelvata pullo, ja imetys loppui sit siihen.. :/
 
Meillä on edennyt niin, että alkuun imetin yhtäaikaa imetystyynyn kanssa kun sairaalassa se otettiin tavaksi. Kotiin tultaessa huokasin helpotuksesta kun sain oman aikataulun mukaan omassa sängyssä molempia imetellä vuorotellen, isi antoi pullolla toiselle samanaikaisesti ja sitten vaihdettiin. Aina on kumpikin saanut tasan yhtäpaljon sekä tissiä että pulloa, molemmat ovat myös kelvanneet.

Kun jäin yksin päiviksi, tavaksi muodostui imettää niin paljon kuin kykenin, eli käytännössä jos toinen heräsi ensin päikkäreiltä(unet samaan aikaan), käytimme tilaisuuden hyväksi tissuttelulle. Jos taas molemmat samaan aikaan, pullot vaan mikroon ja sittereissä annoin kahdella kädellä heidän välissään istuen. Sinnikkäästi välillä koitimme tyynyn kanssa yhteisimetystä mutta aikamoista tasapainoa vaativaa puuhaa oli ja siitä sitten jossain vaiheessa luovuimme kokonaan.

Kun lapset kasvoivat, kasvoi myös maidontuotanto ja pullot jäivät vähemmälle. Pystyin imettämään toisen puuhaillessa jotain muuta(ei toki aina onnistunut) ja sitten taas vaihdettiin vuoroa.

 

Yhteistyössä