imetyksen lopetus hankalaa...

olen nyt melkein lopettanut imetyksen,tyttö täyttää tässä kuussa 1v1kk.aamuyöllä siinä 5-6 maissa se herää.Ja jos en anna maitoa se nousee ylös.Silloin meidän aamu sitten alkaa...ja eikun puuroa keittämään.Haluaisin kyllä lopettaa imetyksen mutta jos vaihtoehtona on nukkua 8:aan ja imettää tai herätä klo5 ja olla imettämättä....mitenhän tuon imetyksen saia lopetettua..
 
Entä jos jättäisit muut syötöt kokonaan ja tuon aamusyötön antaisit olla vielä hetken jos se kerran on niin tärkeä? Meillä auttoi aika. Saattaa olla että kuukauden päästä maitoa tulee jo sen verran kehnosti ja toisaalta lehmän maitoa alkaa mennä paremmin ettei enään haluakkaan rintaa. Näin ainakin meillä kävi. Maltti on valttia tässäkin asiassa ;)
 
Meillä sama homma. Tai siis saa vielä iltamaidotkin, mut samoihin aikoihin herää kuin teillä ja maitoa on saatava. Eihän tohon aikaan voi vielä nousta ylös, kun muuten tulee vaan 8-9 tunnin yöunet mikä selvästi on tän ikäselle liian vähän.

Tietty sit jos nousee ylös niin nukuu aamupäiväl päikkärit ja illemmalla toiset. Yksiin päiväuniin kuitenkin pitäis pyrkiä ja se aamu on helposti kränäämistä jos liian aikasin nousee. En oo siis keksinyt mitä tehdä.
 

Yhteistyössä