Imettäminen- APUA KAIVATAAN!!!

Hei,

Poika on 4 kk vanha ja jonkin aikaa imettäminen on ollut päiväsaikaan kovan työn takana. Syö ainoastaan nukkumaan mennessä ja joskus kun herää nukkumasta. Nyt muutaman yön ajan on sitten syönyt tiheästi noin 2 tunnin välein - päivällä välit 3-4 tuntiin. Kiinteitä olemme alkaneet maistella, mutta vielä ei mene kuin 1 tl verran. Noiden pitkien imtetystaukojen takia (luulen niin), minusta tuntuu että rintoihin ei kerry samalla tavalla maitoa kuin jokin aika sitten. Poika kyl on ihan tyytyväinen (ainakin vielä). Painoa ei pojalle ole muutamaan viikkoon mielestäni tullut. vaippoja tulee se 4-5 (aamulla aika täysvaippa).

Kysymys kuuluuki, oliko tämä imetys tässä?

Korviketta poika ei suostu syömään.
 
Hei, ei todellakaan imetys ole siinä. Käy vaikka neuvolassa punnituttamassa, jos se painon nousu huolettaa. Meillä poikien imetyksessä tuli sellaisia kausia että he söivät harvemmin mutta välillä taas tiheämmin. Meillä ei kummatkaan syöneet korviketta, vaikka esikoiselle sitä tarjosinkin. Oletko tutustunut imetystukilistaan?
http://imetystukilista.net/sivut/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=9&id=32&Itemid=119
Sieltä sain avun kiperimpiin kysymyksiin!
 
Minusta tuntu sillon kun poika oli vauva, et ei ite pitänyt välillä ollenkaan huolen ruokailuistaan...ite vaan hokasin et jumankekka tästä on vaikka kuinka kauan aikaa kun on viimeks syöny :D
Miä menin koko imetyksen niin et en ees osannu ajatella,et maito ei riittäs tai söis tarpeeks vaikka kaikkee pientä säätöä olikin. Hyvin kasvoi,korviketta ei koskaan saanu ja kiinteet alotettiin 5,5kk ikäsenä... miä sanoisin et niinkauan kun ipana on tyytyväinen,kaikki hyvin!
 
Ei nyt tuolla kirjoituksella saa sitä kuvaa,että olis siinä.
Eli jatka imettämistä vaan.
Kyllä vauva sit huutais koko ajan,jos sillä nälkä olis tms.
Neuvolassahan tuo painon sit pystyy kontrolloimaan.
Imetystuki sivustoilla voit käydä ja saada sieltä vinkkejä/neuvoja itelles.
 
Ei varmaankaan syytä huoleen! Eiköhän vauva kävisi useammin rinnalla,jos ei saisi tarpeeksi maitoa. Kysynnän ja tarjonnan laki, niin kuin sanotaan. Muistan, että itsellänikään rinnat eivät enää tuntuneet kovin täysiltä(vauvan ollessa n. 4kk), niin kuin aluksi. Ehkä se maidon tuotanto jotenkin tasaantuu... Minun mielestäni korviketta ei kannata tarjota varmuuden vuoksi,jos kerran vauva on tyytyväinen. Tsemppiä imetykseen ja kannattaahan kysyä myös neuvolasta, jos joku asia oikeasti huolettaa! :hug:
 

Yhteistyössä