jotain ràjàhtàvàà...?????Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:Tulimuusi on valmiina muulle perheelle.
miten teet ruskean kastikkeen? mä en osaa tehdä hyvää...Alkuperäinen kirjoittaja Kevätaurinko:Perunamuusia,itsetehtyjä lihapullia, ruskeaa kastiketta.
Porkkanaraastetta ja vesimelonisalaattia.
Hih.Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:jotain ràjàhtàvàà...?????Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:Tulimuusi on valmiina muulle perheelle.
hyvàltà kuulostaa. tuli mieleen ettà, olisikohan jotain aika tulistaAlkuperäinen kirjoittaja Miracles:Hih.Alkuperäinen kirjoittaja Mamma italiana:jotain ràjàhtàvàà...?????Alkuperäinen kirjoittaja Miracles:Tulimuusi on valmiina muulle perheelle.
Mun mies on Pohjanmaalta kotoisin, ja siellä sanotaan perunasosejauhelihalaatikkoa TULIMUUSIKSI. =)
Ihan sillai että sulatan margariinin pannulla ja annan hetken sen ruskistua sen verran että se keltanen väri muuttuu rusehtavaksi.Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:miten teet ruskean kastikkeen? mä en osaa tehdä hyvää...Alkuperäinen kirjoittaja Kevätaurinko:Perunamuusia,itsetehtyjä lihapullia, ruskeaa kastiketta.
Porkkanaraastetta ja vesimelonisalaattia.
no tolleen mäki teen mut ei siit tuu joteski yhtää herkullista... :| ai mut mä laitan usein siihen tomaattipyreen, jätämpä sen pois seuraavalla kerralla, jos se onkin se joka tekee sen kirpakan maun siihe.Alkuperäinen kirjoittaja Kevätaurinko:Ihan sillai että sulatan margariinin pannulla ja annan hetken sen ruskistua sen verran että se keltanen väri muuttuu rusehtavaksi.Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:miten teet ruskean kastikkeen? mä en osaa tehdä hyvää...Alkuperäinen kirjoittaja Kevätaurinko:Perunamuusia,itsetehtyjä lihapullia, ruskeaa kastiketta.
Porkkanaraastetta ja vesimelonisalaattia.
Sitte lisään jauhoja sillai sopivasti että se margariini jauhoseos on aika löysää.
Sit ruskistan sitä ja lisään veden. Lisään lihaliemikuution/kuutioita (riippuu kuinka ison kastikkeen teen) sitte lisään vaan erilaisia mausteita.
Jos käyttää tomaattipyrettä niin kannattaa lisätä sit sokeriakin. tai sit käyttää pelkkää tomaattisosetta.Alkuperäinen kirjoittaja jenni87:no tolleen mäki teen mut ei siit tuu joteski yhtää herkullista... :| ai mut mä laitan usein siihen tomaattipyreen, jätämpä sen pois seuraavalla kerralla, jos se onkin se joka tekee sen kirpakan maun siihe.