Iltalehti: työttömyys Suomessa JO kehitysmaatasolla!

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Samalla kannattaa muistaa sekin, että ulkomaalaisten työttömyys on kasvanut Suomessa voimakkaasti. TEM:n tilastot kertovat, että työttömistä työnhakijoista oli ulkomaiden kansalaisia 46 700, mikä on 7 100 enemmän kuin edellisen vuoden kesäkuussa."

Alkaa olla työvoimareserviä! Me tienataan tällä. (y)
 
vierailija
Ei se ole mikään uutinen, että maahanmuuttajille on kantasuomalaisia moninkertaisesti haastavempaa päästä työhaastatteluun rasismia takia, esim. vierasperäiseltä kuulostavan nimen takia. Persujen taukoamaton rasistinen puhe maahanmuuttajia kohtaan ei yhtään auta työllisyystilannetta, vaan pahentaa sitä.

Tilanne ennen persujen ja kokkareiden hallitusta:
Maahanmuuttajien työllisyys Suomessa yli EU-keskitason – työmarkkina-asema heikompi kuin suomalaistaustaisilla
"Muissa EU-maissa syntyneiden miesten ja EU:n ulkopuolella syntyneiden naisten työllisyysasteet ovat meillä korkeat verrattuna Ruotsiin ja EU-keskitasoon. Ulkomailla syntyneiden työllisyys on Suomessa myös kasvanut kansainvälisesti verrattuna ripeästi. Ulkomaalaistaustaisten tekemä työ on kuitenkin muita yleisemmin ns. epätyypillistä, kuten määrä- tai osa-aikaisia työsuhteita taikka vuokra- tai alustatyötä."
 
vierailija
Suomessa on satoja tuhansia alkoholisteja, pitkäaikaissairaita, geenivirheillä syntyneitä ja vammaisia. On kauan odotettu heidän tervehtymistään. Ei ole tapahtunut, Lyömällä näitä ihmisiä sosiaaliturvaleikkauksilla ei auteta heidän elämäntilannettaan. On aika ottaa maahanmuuttajia, jotka eivät ole pilanneet kehoaan päihteillä tai syntyneet vammaiseksi.
 

Yhteistyössä