Iltalehden pysäyttävä analyysi: onko Oulun keskusta Suomen ensimmäinen "erittäin haavoittuva alue", ns. no- go alue?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/85f5c0bf-d835-4ea0-8426-dde5df566…
Oulussa päällikkö poliisi sanoo ainoan keinon olevan sulkea ainakin kaksi katua Oulun keskustasta öiden ajaksi vähintään, ihmisten turvallisuutta ei voida taata Rotuaarilla ja kesäkadulla.
Kyse ei ole viime päivien mt- ongelmaisten yksittäistapauksista eikä nuorten nujakoinnosta vaan laajasta, väkivaltaisesta huumekaupasta. Tällä hetkellä Oulussa meneillään oikeudenkäynti jossa 25 irakilaista syytteessä jossa vaaditaan maksimituomiota huumeiden salakuljetuksesta ruotsista Haaparannan kautta Ouluun. Syytteen mukaan irakilaiset levittäneet ruotsalaisten rikollisjengien myymiä huumeita Oulun seudulle alle vuoden aikana tuhat kiloa, arvoltaan miljoonia euroja.
Näitä huumeita myyvät valkeassa ja Rotuaarilla täysin avoimesti, Suomen lakia ei tunneta lainkaan, asiakkaat laidasta laitaan, myös lapsia ja nuoria tyttöjä jotka hetkessä velkaantuvat valtavia summia näille aikuisille irakilaisille miehille.

Maahan.muuton ongelmista voitava puhua, aina ei ole kyse nat.sis.mista ja ääriajattelusta, näillä leimaavilla väitteillä vasemmistopopulistit haluavat hiljentää ne jotka haittaavat heidän vallanhimoaan mutta nyt asioista jo pakko puhua, ongelmia ei voida enää lakaista maton alle!
 

Yhteistyössä