iltalehden juttu kulleista

Olipas mielenkiintoinen juttu iltalehdessä ku kerrottiin että mitä isompi kenkä ni sen suurempi ..... :) lipposella kenkä 51,onha se iso mulkku mies :D mutta eipä toi kyllä pidä paikkaansa,että jalka olis verrannollinen penikseen. Tarkistettiin mieheni kanssa se ja eipä mitat täsmänny :) pienempi oli kuin olisi pitänyt olla. Ja tiedän yhden miehen (x:äni) jolla oli kenkä 47 ja eipäa se ollu ku about 15cm :) ja nykyisellä kundikaverillani on kenkä 41 ja se on jotain 16-17cm.. Taitaa ne proffat jotka ovat tehneet ton jutun ni puhua vaan omistaan,heh! kaava oli jalkapohjan pituus + 5cm jaetaan kahdella ni siinä on peniksen pituus..
voi voi
 
M69
Enpä ole tuohon tutkimukseen sen tarkemmin perehtynyt, mutta käsittääkseni siinä väitetiin, että peniksen koko korreloi kengänkoon kanssa tietyssä suhteessa.

Uskaltaisin lyödä ison vedon, että tuo pitää paikkaansa. Mutta vain tilastollisesti (korreloi on tilastomatematiikan termi), ei yksittäisten yksilöiden osalta. Asia kun on niin, että keskimäärin isommilla miehillä on isommat jalat ja isommat penikset, luonnollista, eikö?

Tuo koko homma on hyvä esimerkki siitä, kuinka asioita voidaan (tarkoituksellisesti) uutisoida huonosti (tai hyvin, jos tavoitteena on myydä mahdollisimman monta iltapäivälehteä).
 
Ei kenkä mut nyrkki
Muistan lukeneeni - ihan luotettavasta lähteestä, olisko ollut Heusalan kirja "Miehen seksuaalisuus", että miehen nyrkin koko olis suhteessa peniksen kokoon. Näin kuriositeettina siis vaan. Siis että ei sillä koolla niin väliä. =)
 
ei se miehen koko ole verrannollinen peniksen kokoon.. tunnen isoja miehiä ja heillä on sellainen penis että hyvä että näkyy :) ja taas vastaavasti pienillä miehillä on pieni penis.. mutta sanotaan että sellaisella 165-185 senttisellä on keskimääräisesti iso. Ainakin mitä minä tiedän sadoista miehistä.
 
Siis olet nähnyt satojen miesten vehkeet erektiossa...? :eek: Ohhoh..

Ihan vaan tiedoksi, että lepotilassa olevasta kalusta ei voi päätellä suoraan sen ulottuvuuksia seisokissa. Toki jos on hirmuinen makkara jo levossa, niin eipä se siitä stondiksessa pienene. ;)
 
kuka nyt lepotilassa olevista on puhunutkaan :) siihenhä vaikuttaa melkoisesti jopa yhden asteen lämpötilanmuutos.. toki noista näyttelijöistä ei voi puhuakkaan koska melkein 99% heistä on opoeroinut vehkeitään.
 
Juu tässä oli juttuu yhtenä päivänä mitäs ny-palstalla ja nuo mitat ei oikein pitäny paikkaansa, tuli meinaa mitattua :whistle:
 

Yhteistyössä