Illalla saadaan pitkästä aikaa nauraa Trumpille, kun se tulee julkisuuteen ja nolaa taas itsensä puheessaan.

  • Viestiketjun aloittaja Malttamaton vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Huuutoooonauuuruuaa
IL klo 00:54: Vaalien turvaaminen. Trump on useaan otteeseen maininnut, että hän voitti vuoden 2020 presidentinvaalit tai että Joe Biden hävisi vaalit. Tämä ei tietenkään pidä paikkansa, vaan on täyttä valetta.Nyt Trump sanoo, että republikaanipuolueen on turvattava tulevat vaalit, jos se mielii voittaa. Trump suomii Yhdysvaltain korkeinta oikeutta siitä, että ne hylkäsivät Trumpin oikeusjutut vaalituloksesta. Tämän jälkeen *(HULLU)*yleisö puhkesi huutamaan, että Trump voitti vaalit. "You won! You won!"
 
Huuutoooonauuuruuaa
klo 00:26: Iran-sopimus. Trump väittää, että hänen hallintonsa olisi tehnyt Iranin kanssa sopimuksen ensimmäisen viikon aikana. Hän ilmeisesti tarkoittaa toisen virkakautensa ensimmäisellä viikolla. Hän ilmeisesti unohtaa, että Yhdysvalloilla oli sopimus Iranin kanssa, mutta hänen hallintonsa irtisanoutui tuosta ydinsopimuksesta.
 
  • Haha
Reactions: ForeverMulan
Huuutoooonauuuruuaa

klo 01:14: Ja sitten takaisin valittamaan vaalituloksesta. Trump hämmästelee, kuinka hän saattoi hävitä vaalit, kun hän sai 75 miljoonaa ääntä. Ja jälleen hän sanoo, että hän voitti vaalit.


RUHHAH HAA
 
Ana lyysi
Trumpelo muistuttaa putleria :mad:

Haluaa raivata rebuista pois kaikki äärimmäisen kokeneet konkaritkin, jotka ovat tuominneet hänet ja hänen rikoksensa.

Molemmat ovat maailman johtavimmat LUUSERIT!
 
Ana lyysi
Tutkija Maria Annala sanoi sen niin osuvasti:

”On olemassa ihmisiä jotka uskovat Trumpin todellisuuteen, ja sitten on niitä jotka uskovat todelliseen todellisuuteen.”

Kumpaan joukkoon sinä kuulut?

A. Valehtelijoiden Klubiin

vai

B. Meihin tervepäisiin

Kts aamun Ylen Areenasta, alkaa ehkä noin klo 6:45
 
A-ryhmän jäseniä

Yhteistyössä